Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli forum sakinleri,
2011 yılından beri forumu takip eder okur dururum. Bütün konuları olmasa da ilgimi çeken araçlar hakkında bütün konuları okudum. Sonuç olarak bugün yarın bi ln65 alma planım var. Jimny Defender Pajero vs derken hilux son karar (enduro motorum var çeki demiri...
Ynt: 1976 Defender
dediğim gibi araç hakkında hiç bilgim yok evrak sorunuda yok ondan eminim sadece. ruhsatta 88w diye yazıyor modeli ve 1397cc yazıyor
eski araç toplamıştım daha önce 1974 vosvos um vardı. şehir içinde sürekli binmicem anca hafta sonları. kaporta boyası adam edilir de sizin...
öncelikle herkese merhaba yıllardır boş boş yatan 1976 model bir defender imiz var en kısa olanlarından
88w diye geçiyor modeli ruhsatta araç hakkında pek bilgim yok ancak internetten araştırıp yapılı resimlerini görünce aracı adam etmeye karar verdim
uzun zamandır hiç çalışmamış olmasına...
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
merhabalar foruma bugün üye oldum 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. motorsiklet'ten bisiklete geçmek zorunda kaldım ailem yüzünden =)) uzun yola çadıra kampa alışığım motordan fakat bisiklet ile yol tecrübem yok en kısa zamanda güzel bir bisiklet...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
foruma bugün üye oldum 24 yaşındayım 4 senedir motorsikletle içli dışlıyım uzun yollar gittim fakat ailevi sebeplerden motorumu sattım. bisiklete döndüm =)) vespa px200 kullandım 3 sene ve bu motor oraya gitmez denilen her yere gittim. alacaklara...