fthcnplt kullanıcısının son içeriği

1. F

Hilux Ln65 Hakkında

Merhaba değerli forum sakinleri, 2011 yılından beri forumu takip eder okur dururum. Bütün konuları olmasa da ilgimi çeken araçlar hakkında bütün konuları okudum. Sonuç olarak bugün yarın bi ln65 alma planım var. Jimny Defender Pajero vs derken hilux son karar (enduro motorum var çeki demiri...
  2. F

Motorunuz Nedir?

Merhaba, İstanbul silivriden aranızdayım Beta xtrainer 300 kullanıyorum varmı başka enduro cross yapan arkadaş ?
  3. F

1976 Defender

Ynt: 1976 Defender dediğim gibi araç hakkında hiç bilgim yok evrak sorunuda yok ondan eminim sadece. ruhsatta 88w diye yazıyor modeli ve 1397cc yazıyor eski araç toplamıştım daha önce 1974 vosvos um vardı. şehir içinde sürekli binmicem anca hafta sonları. kaporta boyası adam edilir de sizin...
  4. F

1976 Defender

öncelikle herkese merhaba yıllardır boş boş yatan 1976 model bir defender imiz var en kısa olanlarından 88w diye geçiyor modeli ruhsatta araç hakkında pek bilgim yok ancak internetten araştırıp yapılı resimlerini görünce aracı adam etmeye karar verdim uzun zamandır hiç çalışmamış olmasına...
  5. F

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu merhabalar foruma bugün üye oldum 24 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. motorsiklet'ten bisiklete geçmek zorunda kaldım ailem yüzünden =)) uzun yola çadıra kampa alışığım motordan fakat bisiklet ile yol tecrübem yok en kısa zamanda güzel bir bisiklet...
  6. F

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu foruma bugün üye oldum 24 yaşındayım 4 senedir motorsikletle içli dışlıyım uzun yollar gittim fakat ailevi sebeplerden motorumu sattım. bisiklete döndüm =)) vespa px200 kullandım 3 sene ve bu motor oraya gitmez denilen her yere gittim. alacaklara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri