fuzun54 kullanıcısının son içeriği

1. F

2017 Yılı 1. Dönem (mayıs) Amatör Telsizcilik Sınavı

Evet sonuçlar açıklanmış . Peki bundan sonraki süreç ne? Adınıza Amatör Telsizcilik Belgesi düzenlenebilmesi için; Yazılı başvuru. Örnek Dilekçe İçin Tıklayınız. Son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf T.C Kimlik numarası yazılı beyanı Sabıka kaydı olmadığına dair yazılı...
  2. F

Yine mors alfabesi sorusu sormuşlar... Güya kaldırılmıştı.
  3. F

Ben de kayıt yapacağım üniversitede okuyorum Eğitim durumunu lisans mı yapayım lise mi?
  4. F

Telsizler Hakkında Güncel Birkaç Soru

Yanıtınız için çok teşekkür ederim yazdığınız bilgiler yardımcı oldu. Ben de Sakarya'dayım umarım İzmit'e gitmeye gerek kalmaz. Anlamadığım bir konu daha var röleler hakkında. Türkiye'deki çoğu rölenin birbiriyle linklendiği (bağlandığı) söyleniyor. Bu durumda birinin konuşması durumda tam bir...
  5. F

Çok güzel bir cevap vermişsiniz teşekkür ederim. Umarım yakında aranıza katılır ve bu hobi kapsamındaki çalışmalara ben de dahil olurum.
  6. F

73! , 2017 için sınav tarihleri belli oldu mu? Olmadıysa sizce ne zaman başvurular başlar? Repeater (Röle) ler kullanılırken amaç doğrudan ulaşılamayan bir yere ulaşmaksa bu aşamada konuştuğumuz an roledeki tüm telsizler bu konuşmayı duyar mı? Sınav soruları sorubankasındaki soruların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri