Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bursa'da Doğa Yürüyüşleri
cennetkaya parkuru çok kolay bir parkurdur 1. oteller bölgesinde 112 sağlık istasyonunun önünden batıya doğru devam eden asfalt yol otellerden sonra toprak yola döner yolu hiç bırakmazsan yol yukarı sola ağaçların içine doğru döner ve seni cennet kayaya çıkarır...
Ynt: Bursa'da Doğa Yürüyüşleri
bursa da her hafta sonu odak ve uludak gibi dağcılık kulüpleri yürüyüş düzenliyorlar internettten odak kulübünü takip etmeni tavsiye edebilirim.
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
bursa dan yazıyorum benim bir çok kulüple bağlantım var hafta içi ve hafta sonu faaliyetlere katılabiliyorum Bursa da ODAK ULUDAK gibi her hafta sonu faaliyet yapan kulüpleri takip etmenizi tavsiye ederim
selam ve saygı ile
Ynt: B. Ağrı Dağı Tırmanışı 2005
Ellerine sağlık Erdem Bey bizlere tekrardan Ağrı Dağına taşıdığınız için çok teşekkürler. Valla çok özledim oraları 2003 ten buyana epey zaman geçmiş yeni fark ettim. Müzik çok güzel tamamlamış görüntüleri sağlıcakla