gardiyano kullanıcısının son içeriği

1. gardiyano

Frontera 3.2 V6 Motor Parçalarına İhtiyacım Var

Ynt: Frontera 3.2 V6 Motor Parçalarına İhtiyacım Var Sevgili kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun benim 97 A 2.2 Fronti,yeni rektefiye görmüş birisi olarak ve 10 gün yıldız sanayi sitesini hurdacı ve çevre esnafı birebir tanımış birisi olarak tavsiyem İstanbul Cihan oto,sağolsun heryerde arayıp...
  2. gardiyano

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi merhaba sevgili Frontici dostlarım..uzun bir süredir benim frontiyle uğraştığımı takip eden arkadaşlar bilirler.Özet olarak şöyle söyleyebilirim önce conta yaktı sonra yatakları sardı ve komple Ankara da Yıldız da motor rektefe oldu ve 22 Nisan da...
  3. gardiyano

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Sevgili dostlar; Forumda 2013 yılında yazılanları inceledim ve Frontera Hava Akış Metresinin Lada Havaa akış metresi ile uyum sağladığını okudum..Bildiğiniz gibi benim Fronti 97 A kasa Hava kaış metresi arızalı çekişde problem...
  4. gardiyano

Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Merhaba Şadan bey..çok teşekkürler..bununla geçmiş olsun diyor kendimi avutuyorum :) :) :) giden paraya değil de yine hata HAVA AKIŞ SENSÖRÜ'nde çıkınca moralim çok bozuldu benimde..Acilen Hava Akış Metresine ihtiyacım var..Temin edersem yaptırdığım...
  5. gardiyano

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) Sarper ,gösterge duruyor mu ? satıldı mı ? fiyatı nedir ?
  6. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Sevgili dostlarım,bildiğiniz gibi yaklaşık 10 gündür Ankara Yıldız sanayide Yıldız Opelde arabamın motoru inmiş,krank arayışı,piston kolu arayışlarının içersindeydim.son yazdığım gibi %50 krank taşlama ile kurtardık piston kolunuda sağolsun...
  7. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Değerli Arkadaşlar,yaşadığım birkaç olumsuzluktan dolayı bugün Bolu dan Ankara ya aracın yanına geldim ve rektefeci ile yaptığım görüşmede akşam 18.30 da krankın % 50 ile taşlanabilceğini söylemesi üzerine adaptasyonunu düşündüğüm omega 2.2 den...
  8. gardiyano

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Evet aynen tahmin ettiğimiz ve sizin verdiğiniz bilgilerle tam uyuşan şey oldu..Amblend de yüksek gaz vermemiz sebebiyle yağ pompası yağlamayı yetiştiremedi ve yatak sardırdık..Krank eğilmiş,iki sibob kolu eğilmiş,aynaları tamamen...
  9. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Güven otoda frontera 2.2 yok,Omega 2.2 var.yukarda bahsettiğim adaptede güvende bulduğum Omeganın krankının fronteraya adaptasyonuydu..
  10. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Teşekkürler Sarper2 ..ilgin için çok sağol.ayrıca Hüseyin ustamdan (Otecopel)da yardım istedim Sağolsun zamanlı zamansız telefonla rahatsızlık verdim ama yarın öğleye kadar güzel bir haber alacağımı tahmin ediyorum.Eğer Sarper veya Otecopel Hüseyin...
  11. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Evet vardı..bir kaç haftadır forumda çalışma problemi olduğunu , benzinde motorun ilk çalışma anında çok zorluğu vardı,motor çok zorlanıyordu.Beni yanıltanda o oldu ve boğaz kelebeğine yöneldim.meğersem aksilik motorun kendisindeymiş.ayrıca Yıldız...
  12. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Teşekkürler..sağolun.
  13. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Gezenbilirden ulaşabildiğim Sarper2 ve Kapaksan İbrahim Arıcı beye göstermiş oldukları ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum..Ahmet Usta ya ise Fronti yürümeye başlayınca ayrıca teşekkür edeceğim...Krank ve 4 kolu ACİL aranmaya devam...
  14. gardiyano

Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum Malzeme ortada...Sağlık olsun diyelim..
  15. gardiyano

Arkadaşlar 1997 Frontera(A ) yatak sardığından dolayı şu anda Ankara da Yıldız Opel de Ahmet Usta tarafından motoru indirildi..Bulduğumuz krankın eğimli olması nedeniyle acilen krank (588 ürün kodu) ve piston kollarına ihtiyaç var ..bilgisi olanların yardımcı olmasını bekliyorum.Motor inmiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri