Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera 3.2 V6 Motor Parçalarına İhtiyacım Var
Sevgili kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun benim 97 A 2.2 Fronti,yeni rektefiye görmüş birisi olarak ve 10 gün yıldız sanayi sitesini hurdacı ve çevre esnafı birebir tanımış birisi olarak tavsiyem İstanbul Cihan oto,sağolsun heryerde arayıp...
Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
merhaba sevgili Frontici dostlarım..uzun bir süredir benim frontiyle uğraştığımı takip eden arkadaşlar bilirler.Özet olarak şöyle söyleyebilirim önce conta yaktı sonra yatakları sardı ve komple Ankara da Yıldız da motor rektefe oldu ve 22 Nisan da...
Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları
Sevgili dostlar; Forumda 2013 yılında yazılanları inceledim ve Frontera Hava Akış Metresinin Lada Havaa akış metresi ile uyum sağladığını okudum..Bildiğiniz gibi benim Fronti 97 A kasa Hava kaış metresi arızalı çekişde problem...
Ynt: Acil Krank Ve Piston Kollarını Arıyorum
Merhaba Şadan bey..çok teşekkürler..bununla geçmiş olsun diyor kendimi avutuyorum :) :) :) giden paraya değil de yine hata HAVA AKIŞ SENSÖRÜ'nde çıkınca moralim çok bozuldu benimde..Acilen Hava Akış Metresine ihtiyacım var..Temin edersem yaptırdığım...
Sevgili dostlarım,bildiğiniz gibi yaklaşık 10 gündür Ankara Yıldız sanayide Yıldız Opelde arabamın motoru inmiş,krank arayışı,piston kolu arayışlarının içersindeydim.son yazdığım gibi %50 krank taşlama ile kurtardık piston kolunuda sağolsun...
Değerli Arkadaşlar,yaşadığım birkaç olumsuzluktan dolayı bugün Bolu dan Ankara ya aracın yanına geldim ve rektefeci ile yaptığım görüşmede akşam 18.30 da krankın % 50 ile taşlanabilceğini söylemesi üzerine adaptasyonunu düşündüğüm omega 2.2 den...
Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları
Evet aynen tahmin ettiğimiz ve sizin verdiğiniz bilgilerle tam uyuşan şey oldu..Amblend de yüksek gaz vermemiz sebebiyle yağ pompası yağlamayı yetiştiremedi ve yatak sardırdık..Krank eğilmiş,iki sibob kolu eğilmiş,aynaları tamamen...
Teşekkürler Sarper2 ..ilgin için çok sağol.ayrıca Hüseyin ustamdan (Otecopel)da yardım istedim Sağolsun zamanlı zamansız telefonla rahatsızlık verdim ama yarın öğleye kadar güzel bir haber alacağımı tahmin ediyorum.Eğer Sarper veya Otecopel Hüseyin...
Evet vardı..bir kaç haftadır forumda çalışma problemi olduğunu , benzinde motorun ilk çalışma anında çok zorluğu vardı,motor çok zorlanıyordu.Beni yanıltanda o oldu ve boğaz kelebeğine yöneldim.meğersem aksilik motorun kendisindeymiş.ayrıca Yıldız...
Gezenbilirden ulaşabildiğim Sarper2 ve Kapaksan İbrahim Arıcı beye göstermiş oldukları ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum..Ahmet Usta ya ise Fronti yürümeye başlayınca ayrıca teşekkür edeceğim...Krank ve 4 kolu ACİL aranmaya devam...
Arkadaşlar 1997 Frontera(A ) yatak sardığından dolayı şu anda Ankara da Yıldız Opel de Ahmet Usta tarafından motoru indirildi..Bulduğumuz krankın eğimli olması nedeniyle acilen krank (588 ürün kodu) ve piston kollarına ihtiyaç var ..bilgisi olanların yardımcı olmasını bekliyorum.Motor inmiş...