Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım bilgi için teşekkür ederim ama konuyu açan kişi yazmıyor bile herhalde rahatsız oldu konudan eğer aracı aldıysa .tabiki dikkat etmek lazım 52 bin tlye alıp 65bin tl yazarlar burası türkiye .
Bence o paralara değmez tamam toyota ama kaç yıllık araç ve yakıtıda fazla 18litre gösteriyor fabrika verilerinde , yani buda demek oluyor ki 20lt gibi civarı yakar fabrika verilerinde biliyorsunuz ki standart şartlarda araçları makineye bağlanıp ölçülüyor . O paraya o araç değmez bence türkiye...
Bu dedikleriniz doğru katılıyorum 18 lt aşağı yakmaz bence de , v motor olduğundan dolayı.. Daha önce ne araçlar kullandığınız bilmiyorum ama arkadaşların dediklerini kulak ardı etmemek lazım. Aldıysanız hayırlı olsun.