Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video
Videodaki hızlanma gayet başarılı...Hayırlı olsun...
Ben 110 HP 4x2 alma niyetindeyim...1205 kg araçta 110 bg yeterli performans gösterecektir..
Yalnız bildiğim kadarı ile araç garantiden çıkıyor..
Ynt: 4X2 Ve 4x4 Duster 'ların Vites Değişim Oranları
İyiki bu konuyu açtınız..
4x2 ve 4x4'ün değerlerini merak edenler çok..Gerçi forumda bu konuya dair çok bilgi var fakat tek bir konuda yok..
Birde 4x4'ün vites aralıklarını videoya çekip burada gösterilse çok faydalı olacaktır..
Ynt: Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar
DACİA DÜNYA'DAN Bİ HABER...
Dacia ile iletişime geçtim. Sitenizde Duster'in 4x2 1.5 DCİ 110 BG motorunda opisyonel tercihlerde ESP yok ama bayinizde bilgisayardan seçmek isteyince var dedim.
Dönüş yaptılar 'Sitemiz de de olduğu gibi 1.5 DCİ 110 BG...
Aslında insan birşeye alışınca kolay vazgeçemiyor...
Mesela Doblo'm 45 gün serviste yattı Fiat Fiorino kullandım sonra Doblo'ya tekrar bindim kıymetini anladım...
Ama Doblo'dan inip test ettim Duster'i direksiyonu, konforu bana daha iyi geldi..Tabiki...
Bende Doblo'mu satıp Duster alma niyetindeyim...Tam şehir içi aracı...Hem şehir içi hem hafta sonları piknik yayla v.s...
Test ettim kısa süreli aman tümsek var altı değer, şurdan geçmeyeyim şöyle olur böyle olur derdi yok..
En önemli kriterde yakıt...
ESP+Yan Hava Yastıkları muhtemelen ASR'de vardır ona dikkat etmedim..
Bayiideki bilgisayarda sipariş geçtikleri programda Dacia Duster 4x2 110 BG'de ESP seçilebiliyor..Ama yan hava yastıklarıda dahil içine...
ESP tercih edilebiliyor...
Bizzat satış temsilcisi ile bilgisayardan baktık...
Ama Dacia'nın web sitesinde şuan tercih edilemiyor..
Ynt: Dacia Duster / Fiat Doblo
Tabiki kurallar uygulanırsa zaten problem yok ama insan her zaman ayık olamıyor. Bir dalgın anda, karşınıza çıkan bir tehlikeyi fark edemeyebilirsiniz ya da siz kurallara uyduğunuz halde karşıdaki kurala uymayıp aniden karşınıza çıkarsa ESP'li araçta daha güvende...
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
Doblo'nun şehir içinde 2 çeker, bagajsız, insansız, normal yolda yaktığı yakıttan biraz daha az yakmışsınız...
;D tabiki hiç fena olmazdı...Benim benzinliden farkım kalmamışki zaten 3 4 günde bir 100 tl almak zorundayım km yaptığım için..
Tabiki benzinli daha fena 1.5 yıl önce Passat 1.6 FSİ Benzinliydi aracım su gibi içiyordu klasik sözle...
Araçlarınız çok içmiyor arkadaşlar..Hatta az bile içiyor...
Sizin bir Doblo'nuz olsaydı o zaman yakıt tüketimi neymiş görürdünüz ;D..
Şehir içinde 9-10 litre yandırıyor araç..Sakin kullanım ile...
100 tl mazot ile maxiumum 280-90...
Ynt: Dacia Duster / Fiat Doblo
QQ Duster'den daha dar ve basık bir araç..
Arkadaşım 2 tane Platinum sıfır QQ aldı..Birini köyde diğerini başka bir ilde kullandı..Malesefki köyde kullandığı araç çok çabuk döküldü..Duster de köyde kullanılsa dökülürmüydü bilmiyorum..
Benim amacım sadece şehir...