gecitoguz kullanıcısının son içeriği

1. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

volt akünün sahibiyle görüşmemden sonra 250 ah lık volt jel akü almaya karar verdim kendisi 5 sene sorunsuz garantisi verdi umarım hakkımızda hayırlısı olan budur ve problemsiz kullanırım...
  2. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

Estafurullah dikkate almama gibi birsey soz konusu degil mutlu akunun jel marine akusu volttan ucuzken niye diye sordum ?
  3. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

volta bu para ? mutlu akü 225 amper full enerji serisi 970 lira gibi fiyatı
  4. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

Mutlu akü full enerji serisi 165 ah bu modele takıldı kafam bılgisi olan varmıdır ?
  5. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

yaklasık 680 usd gibi fiyatları daha uygun birşeyler tavsiye çıkar umarım :D
  6. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

yaklasık 680 usd gibi fiyatları daha uygun birşeyler tavsiye çıkar umarım :D
  7. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

cevap için teşekkürler sizin önereceğiniz bir akü marka ve modeli var mı acaba ? ve şebeke elektriği ile şarj derken karavanın kendi sarj ünitesiyle şarjlamak istemiyorum çok eski birşey ondanda şüpheleniyorum akü için otomatik voltaj ayarlayıp doldurabilen cihazları önerirmisiniz
  8. gecitoguz

Yaşam Aküsü Yardım

Öncelikler herkese merhabalar ve şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim yaklaşık 2 senedir karavan gezisi yapıyorum bazı konularda acemilik çekiyorum şuanki sıkıntım akü problemi karavanımın yapmıs oldugum tum sistem 12v 220w ve gaz sistemiyle calısıyor benım hatam 180 amper normal bır aku...
  9. gecitoguz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Cümleten Selamlar İsmim Oğuzhan Geçit Edirneliyim Bulgaristanda yaşıyorum Doğa ve doğa sporlarıyla ilgileniyorum herkese keyifli forumlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri