Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze merhaba
6 eylul likya yoluna koyuluyoruz ama ulasamadigim en buyuk sorunum ekipmanlarim havalimanindan gecebilecekmi
bir adet baltam
bir adet cok amacli caki
bir adet caki
ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim
simdiden tesekur ederim
Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)
arkadaşlar bende ataşehirde oturuyorum eğer yine kayışdağına yolunuz duserse bende misafir olmak isterim
Ynt: nivacı arkadaşlar yardım
şahsına özel birşey değil :D
ben uzun zaman araştırdıktan sonra 4 araç aklıma yatmışdı bu arabalardan biride senin birazda arkadaşın yorumları ve masraftan bahsetmişdin ilanda o da benim gözümü korkuttu daha başka masraf cıkarmı gibisinden
bakarsın kısmet burda...
Ynt: nivacı arkadaşlar yardım
ttogan verdiğinbilgiler için teşekkür ederim siyah renkde olanı eledim beyaz benim için 1. sıradaydı birde bu arç için sorulması gereken özel soru varmı krıtık önem taşıyan dikkat etmem gereken
ve niva ile doğru karar vermişim söylediğiniz kadarıyla
Herkese merhaba ilk önce şunu anlatmak isterim yılardır yapmak istediğim ama bir türlü nasip olmayan bu off road sevdama başlamak istiyorum.
Bunun için uzun suredir cj ve nivanın arasında karar kılmaya çalışıyordum cj lerden uzak durmaya karar verdim soğumamın nedeni onların bayağ karışık olması...