gencyigit kullanıcısının son içeriği

1. G

Baofeng Uv-82 8 Watt Dual Band Yardim

Merhabalar bunun için kısa mesafe telsiz operatörü (KMT) belgesine ihtiyacınız var. Burada aldığınız belgenin sınıfına uygun telsiz kullanabilirsiniz. Aksi halde cezayi mumeyyideleri bulunmaktadır. Onun haricinde haberleşmek istediğiniz kişilerin mesafesi önemlidir. İstasyonlar aracılığı ile bu...
  2. G

Feroza Hakkında Görüşleriniz

Yardım ve öneriniz için çok teşekkür ederim. Sanırım bu sevdadan vaz geçeceğim :)
  3. G

Piyalepaşa tarafındayım. Beyoğlu'na bağlı Peki sizin kişisel düşünceniz nedir. Ben offroad amaçlı almayacağım ama offroad donanımlı araçlar çok hoşuma gidiyor. 1994 Daihatsu Feroza 1.6 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 535126399 1994 Daihatsu Feroza 1.6 22.750 TL Sahibinden satılık...
  4. G

Merhaba Ömer Bey, İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum. Saygılar, Ramazan
  5. G

Merhaba Arkadaşlar, Kendime Feroza almayı düşünüyorum 1992-1994 model civarında olacak. Acaba aldığım araç beni üzer mi? Sene de 4 -5 kez her seferinde yaklaşık 2000 km civarında uzun yol yapıyorum. Aracı alırken özellikle dikkat etmem gereken şeyler var mıdır? Sormayı unuttuğum birşeyler var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR