Geologist kullanıcısının son içeriği

1. Geologist

Wr125r Vs. Crf250l

Ynt: Wr125r Vs. Crf250l Teşekkürler, WR125 i eledim 250 liklere bakıyorum, ama 15 bin bana cross motor için fazla geldiğinden maalesf onu alamam ama crf250l üzerinde yoğunlaştım. Güzel bilgiler için tekrar teşekkürler.
  2. Geologist

Çerkeş / Çankırı

Ynt: Çerkeş / Çankırı Özel bi yufkadan üçgen şeklinde yapıp içine bir tür peynir koyup haşlıyorlar üzerine çeşitli soslar vs. tereyağı falan. Telefazu yanlış söylemiş olabilirim pirhoy da olabilir. Çerkeşli misiniz ? Ne işle meşgulsünüz ? Aşağıdaki linklerde daha detaylı mevcut...
  3. Geologist

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Buda benden olsun V6 4200 cc ...
  4. Geologist

Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR"

Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (olmayanlarıda Bekliyoruz) "mitsubishi L200 Tr" Biraz Offroad biraz kar 2013 kış aylarıydı...
  5. Geologist

Çerkeş / Çankırı

Merhaba, Çerkeş, 10 bin nüfuslu kendi halinde güzel ve sakin bir ilçe. Genelde eski tip yapıda evler var, Safranbolu tarzında ama burada konak olarak geçiyor. Yemeklerinden pirhol ü meşhurdur. Ayrıca doğa sporları olarakta her sene burada paraşütle atlama, genelde avcılık sürekli...
  6. Geologist

Gezenbilir Çankırı Grubu

Ynt: Gezenbilir Çankırı Grubu Ömer Onaral İkamet Çerkeş
  7. Geologist

garmin 62s

Ynt: Garmin 62s Bu cihazdan bende kullanıyorum iş yerim verdi, elimde garmin 60, etrex ve magellan da var ama araziye gidecek olsam sadece ve sadece 62s i alıp çıkıyorum diğerlerinin yüzüne bile bakmıyorum. Eger alacaksanız 10 numara, en hassası yalnız 2m kadar indirebildim.
  8. Geologist

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? En son Giant T-mobile XTR-SLR kompenantlı vardı 9.3 kg ağırlığında sattım, şuan ikinci ellerden arayıştayım.
  9. Geologist

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, ben Ömer. İş gereği evimiz arazi oldu. Hayatım doğada geçiyor ve bu sayede de bol bol geziyorum. Sayfayı geç keşfettim hayırlısı :)
  10. Geologist

Wr125r Vs. Crf250l

Ynt: Wr125r Vs. Crf250l Teşekkürler, sele yüksekliği yamaha 125R ın 875mm olsa Honda gibi bu durumda hiç düşünmeden yamaha derim dediğiniz gib yakıtta çok önemli onu unutmuşum. Bu durumda crf biraz daha mı önde gibi.
  11. Geologist

Wr125r Vs. Crf250l

Arkadaşlar merhaba, Cross motor alma arifesindeyim. Bu iki model arasında kaldım. Yamaha Honda dan daha atak deniyor, Honda uzun yolda daha iyi deniliyor. Sele Yüksekliği Honda 875 Yamaha 930 mm. Benim boy 1.73 kilo 95 Bu iki motordan bana hangisini önerirsiniz. Sıfır alacağım. Sadece hobi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.