georgia kullanıcısının son içeriği

1. G

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Sanırım olumsuz yorumlar neticesinde imaj Karavan bana bugün 15 bin TL daha Havale yaparak zararımı 25.000 TL ye düşürdü. Mutlumuyuz ? Hayır . Çünkü biz karavancıyız sezon ortasında Karavanı mızı İade etmek yerine keyfini çıkartmayı isterdik. Arkadaşlar. Dikkat etmek gerekiyor. gercekten çok...
  2. G

Imaj Karavan Aydın Kestane den 145 bin Tl ye almış olduğum Ducato aracı başka bir karavan severe satmam haksızlık olurdu. Her tarafı sorunlu olduğunu bildiğim bir aracı kime nasıl satarım ki. Mecburen iade ettim. Ve acımasızca 50 bin zarar ettirildim. ilk 2 ayda yaşadığım bazı sorunları...
  3. G

İmaj Karavan ı örnek alırsak kendi sitesinde yılda 30 Karavan üretip satdığnı yazıyor. en az 50-60 bin araç başı kar ettiğinden eminim. yılda 1.500.000 Net Kar eder .. Birde Vergi Levhalarına bakın.!!!!! yani ne Karavan sevenlere, ne Kampcıya, ne Vatana ne millete ......
  4. G

İmaj karavandan 14 Ay önce aldığım araç 50 bin TL ye zararla İmaj Karavan sahiplerine zor iade ettim. Muhtemelen aynı araçtan tekrar servet kazanarak bir başka zavallıya satacak. İMAJ KARAVAN DAN KARAVAN ALIRKEN ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ OLUNMALI
  5. G

Ben İmaj Karavandan hiç ama hiç memnun kalmadım. 14 Ayda 50 bin TL zarar ettirdi beni bize iş bitmiş araç satıp sonrada ölü fiyata geri alarak.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.