gezegenli99 kullanıcısının son içeriği

1. G

Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor tşkler bım01 ama bugun vıtaralara cıddı alıcı gozuyle bakınca komık geldı cok dar ve kucuk bır ıc hacmı var pişman olmadım desem yalan olur sattıgıma cok arazıye cıkan bırı deılım ben o yuzden ya x traıl yada crv kaldı gerıye ne dersınız
  2. G

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor arkadaslar 3.2 asık oldugum aracımı yaıt tuketımı yuzunden satmak zorunda kaldım gercı ıyı bır fıyata sattım ama yınede cok üzülerek verdım aracımı sımdı daha az yakıt tuketen bır arazı dusunuyorum aklımda 1998 model 2.0 v6 suzukı vıtara var kullanan...
  3. G

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor en son olctugumde 725 tl yı gordum ama ben kısa mesafe bınıyorum galıba bırazda ondan dolayı olsa gerek mesafe uzun olursa yakıt tuketımınde azalma olacagını dusunuyorum.
  4. G

frontera 3.2 sı olan arkadaslar araclarının ne kadar yakıt tukettıklerını yazabıler mı ben ankaradayım bu soguklarda 650 kurus cıvarı yakıt tuketımım var normaldır
  5. G

Satılık X-trail

Ynt: Satılık X-trail off road deıl benımkısı haftasonları ıcın gezılebılır yerler kesfetmmek adına ve benım gönlüm fronteradan yana ama aracın kronık sorunları varmıdır sık arıza verırmmı dusunduren taraf bu x trail ıse gayet duzgun hoş bır araç olmazsa onu olucam ama frontera cok hoşuma...
  6. G

Satılık X-trail

Ynt: Satılık X-trail su an ıkı araç arasında kaldım frontera 3.2 v6 ıle xtrail arasında x trail nasıl bır araçtır kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri