Gezgin Solar Enerji kullanıcısının son içeriği

1. G

Jel Akü Mü Li̇tyum Akü Mü ?

Yılda 35-40 gün karavan kullanan bir kullanıcı için uzun ömürlü olmasına ne kadar önem verir tartışılır haklısınız. Ben jel akü ile lityum aküyü benzetme yaparsak eski tuşlu telefonlar jel,akıllı telefonlar lityum olarak anımsatıyorum. Teknolojiyi takip ediyorsak son teknolojik ve mantıklı seçim...
  2. G

Jel Akü Mü Li̇tyum Akü Mü ?

Gündelik hayatımızda enerji depolama üniteleri her yerde karşımıza çıkmaktadır. Başta elimizde sürekli kullandığımız cep telefonları, araçlarımızın starter aküleri, dronelar, elektrikli bisikletler, vs. Akü tiplerine göre ömürleri ve fiyatları vardır. Günümüzde herkes kesintisiz enerji...
  3. G

Megacell Lityum Akülerde Gezenbilir.com Üyelerine %5 Indirim!!!

Tüm Gezenbilir.com'a üye karavan tutkunlarına 12V lityum akülerde %5 indirim ÜRÜN DANIŞMA HATTI:0535 472 28 18
  4. G

Lityum Akü

Yahu konu teknik bir akünün özellikleri konuşuluyor siz gereksiz bir konu üzerinde hala yorum yapıyorsunuz linkedin hesabımı istediğim zaman güncellerim aküyü araştıracağınıza benim geçmişimi araştırmanız komik
  5. G

Lityum Akü

Hammadde koreden geliyor,BSM bizim yerli geliştirdiğimiz yazılımı ve donanımı bize ait olan bir kartımızdır. Akünün diğer tasarımı ve komplike Ankara ve Kayseri fabrikalarımızda üretilmektedir. Keşke hammadde ülkemizde üretilebilse idi. Aspilsanın girişimi var fakat lityum iyon bir pili...
  6. G

Lityum Akü

Scadawatt,Bayraktar Solar ve İnci Holding'in Aküsan firması ile resmi veya gayriresmi bir bağı yoktur. O firmalar benim geçmişteki portföyümdür. Megacell battery markasının tüm yükünü üstlenmiş ve bu marka için ömrünü vermiş yol arkadaşımız Ahmet TUTKUN'dur. Fiyat performans ürünüdür ve...
  7. G

Lityum Akü

inci holding firması ile aküsanı firması ile hiçbir bağı yoktur. BMS GÖREVLERİ: Derin Deşarj Koruma Fonksiyonları BMS Şarj / Dejarj Akım Koruma Fonkliyonları BMS Kısa Devre Koruma Fonksiyonları BMS Sıcaklık Koruma Fonksiyonları BMS Voltaj Koruma Fonksiyonları BMS Uyku Koruma Fonksiyonları
  8. G

Lityum Akü

Merhaba Akü 12,4 V geçtiğinde bms kapatıyor tavsiye edilen %20 düştüğünde şarja geçmesi bu arada bunu gururla söylüyorum BMS yerlidir bizim geliştirdiğimiz BMS Aselsan bile satın almak istedi Aselsan ve jandarmanın bir projesinde bu aküler kullanıldı sorunsuz çalışıyor
  9. G

Lityum Akü

Merhabalar Evet yatık kullanılabilir fakat titreşimden etkilenmemesi için sabitlemelisiniz aküyü ölçüler ekteki dosyada bulunmaktadır
  10. G

Lityum Akü

Öncelikle herkese merhaba , Megacell markalı lityum akülerin üreticisiyim 3 yıllık üretim sürecinde en keyif alarak çalıştığımız ve başarılı testler sonucu bizden memnun ayrılan sektör karavan sektörüdür. Karavanlarda güvenilir ekipman önemlidir uzun yıllar gitmesi gerekir. Teknik aksaklık illa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,025
Kayıtlı Üye Sayımız
166,769
Kaydolan Son Üyemiz
enesakbb1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri