Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış hatırlamıyorsam çeki demiri topuzuna binen yük 60 kgı geçmemeli diye yazıyordu bir yerlerde.Ben çekme karavan kullanırken yüklemeyi buna göre yapıyordum. Sırf bunu ölçmek için özel tartı almıştım amazondan.
Yücel Hocam bence güzel fikir karavanı oradan çıkarmak. Canın sıkılınca Ayaşa yakın yerlere kamp atabilirsin. O bölgede kamlp atılacak yerler olması lazım
Girişte A101 var hocam ayrıca diğer 3 harflilerde var bildiğim kadarıyla. Ayaş sofrasında kuşbaşılı pideyi kardeşler lokantasında güveç ve işkembe çorbasını tavsiye ederim
Orada daha ucuza bile bulabilirsin hocam. Enine boyuna bir düşün sen bu işi ççzersin hocam. Baktın Ayaş sıkacak yenikente her zaman gelebilirsin..Kışın rampalar sıkıntı olabilir. Bizmkiler nacizane öneri tabiki kararı sen vereceksin
Ayaşta ev tutmayıda düşün hocam Angaraya canın istediğinde pat diye düşersin. Ayrıca alternatif olarak Yenikentten Ayaşa gidip gelmek kolay olabilir. Güzel canın nasıl isterse öyle yap hocam