Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son tahlilde yapılması gerekenin çekme karavana HGS almamak, her paralı yol kullanımı sonrası ihlalli geçiş kontrolü yapıp eğer karavan plakasına yazılan ihlalli geçiş bilgisi varsa telefonla ALO 123 veya 0850 460 60 60'ı arayarak düzeltilmesini sağlamak olduğunu görüyoruz.
Bu arada 3. ve 4...
Bu yazdıklarınız teoride doğru olsa da pratikte doğru değil maalesef. Daha önce de yazdığım gibi karavanla yaptığım yolculukta çeken aracımdan 1. sınıf ücreti alındı. Sonra da karavan plakama cezalı ücret yansıdı. Siz haklı olsaydınız bunu yaşamış olmazdım. Hem de birden çok kere aynı şeyi...
O2 Belgeli bir karavanım var. Geçenlerde karavan plakaya kaçak geçiş ücreti yansıtıldığını fark ettim. Şimdi ona da 1. Sınıf HGS etiketi aldım. Bu arada karavanımla seyahat ettiğim süreçte Kia Ceed marka otomobilimden hep 1. sınıf araç ücreti kesildi. Hiç öyle karavanı algılama ve 3. sınıf araç...