gezmeyen? kullanıcısının son içeriği

1. G

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır Çadır bezi üreten bir firma var Bursa da bildiğim. Askeriye içinde üretim yapıyordu. İşin diğer kısımlarından anlamam ama bu konuda yardıma hazırım.
  2. G

deffender üstü çadır

Ynt: deffender üstü çadır Merhaba, Ben de çok bunu düşündüm, ama bu işten hiç anlamam. İnternette car roof tent olarak arttığında çok foto çıkıyor ama, ama neredeyse hiç proje yok gibi bir durum var. Projeni neticelendirebilirsen beni de alacaklara ekleyebilirsin... Teşekkürler
  3. G

Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum

Ynt: Bursa'da Defender için mekanik tamir servisi arıyorum Arkadaşım, Küçük sanayide Yücel Abi var. Baktım cep telini bulamadım. Bir sağa sola bakıp sana haber vereceğim
  4. G

ALAÇAM ULUDAĞ ZİRVE

Ynt: ALAÇAM ULUDAĞ ZİRVE Merhabalar, Alaçamdan yürüyerek çıkmak mantıklı değil, daha kısa mesafeli yerleşim yerleri var. Keles üstünden çıkmak daha faydalı... Alaçamdan şahsi araç ile çıkmak yasaklanmış, ama köylüler traktör ile çıkartıyor. Aşağı yukarı 250-300tl ye sizi göllere bırakıp bir...
  5. G

Defender Orta Konsol Hakkında

T
  6. G

Bir Defender da Bursa'dan.

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. Çok teşekkürler...
  7. G

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. Teşekkür ederim
  8. G

Yeni kara şimşeğim :)

Ynt: Yeni kara şimşeğim :) Hayırlı olsun, çok diri duruyor araç....
  9. G

Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım

Ynt: Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım Mesajınız icin çok teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim
  10. G

Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım

Ynt: Çekme Karavanım ve Güneş Paneli Montajım Abi, Yaptığınız bu sistemin maliyeti ne kadardır? Yenilenebilir enerji kaynaklarından faydalanmak doğaya gösterilen en büyük saygı şeklidir bence, tebrik ederim...
  11. G

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. yok abi degil, sanırım karşılaştırma yapmak icin sordu arkadas...yada benim ne kadar kazık yediğimi anlamak istedi : )
  12. G

Uludağ'da Ramazan Gezintisi

Ynt: Uludağ'da Ramazan Gezintisi Şahsi araçlar ile çıkmayı yasaklıyorlar. Köylüler traktör ile tasıma yapabilecekler. Yasağın gelme sebebi ise, gidenlerin doğayı kirlenmeleri olarak gösteriliyor.
  13. G

Uludağ'da Ramazan Gezintisi

Ynt: Uludağ'da Ramazan Gezintisi Sanırım eylül itibariyle uludağ göller bölgesine arac ile çıkışı yasaklayacaklar. Ramazan bayramında çıkarken, alacam çıkışına Demir bir kapı yaptıklarını gördük. Köylüler de konu hakkında bizi uyardı... Gece 5 dereceleri gördük...
  14. G

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. 1988 2500 dizel, mat siyah, Çelik jant, offroad lastik, vinc, sis lambaları, özel yapım Çelik tampon, port bagaj, motor elden gecmis orta seviyede vs...fiyat 24000 tl... Aracı Rize'den aldım. Ben de Bursa'da çok aradım, ama Bursa da bulunan araçlar genelde ağır...
  15. G

Ynt: Bir Defender da Bursa'dan. Sen düşünme kısmını hallet, biz de gülme kısmını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri