ggelmas kullanıcısının son içeriği

1. G

ön tarafdaki sarsıntı sorunu

Ynt: ön tarafdaki sarsıntı sorunu her zaman olmuyor bu durum ..disklerde sorun olsa sürat yaptığım zamanda titreme olması lazım .. örneğin 120-130 km de fren yaptığım zamanda oluyor bazen düşük hızda yaptığım zamanda ..size katılıyorum muhtemelen işcilikle ilgili ...pazartesi ustaya götüreceğim ..
  2. G

ön tarafdaki sarsıntı sorunu

merhaba sevgili jeep severler... kısaca sorunumu anlatayım...2000 model 4.7 wj jeep kullanmaktayım..tüm bakımlarını düzenli olarak yapıyorum..aracım 134.000 km de ...son olarak ağır bakımlarını yaptırdım ...soruna gelince geçen hafta ön diskler ve balatalar değişti ..araçda belli hızlarda fren...
  3. G

5,2 GRAND CHEROKEE TAVAN DÖŞEMESİ SARKMALARINI NASIL GİDERİRİZ...

Ynt: 5,2 GRAND CHEROKEE TAVAN DÖŞEMESİ SARKMALARINI NASIL GİDERİRİZ... arkadaşlar merhaba benim 2000 wj 4.7 nin sol koltuk döşemesinden katlanmadan dolayı ufak bir açılma var babam takmış durumda bej deri döşeme bu..nasıl kurtarabiliriz ? ufak bir yıpranma için döşemeyi komple yenilemek...
  4. G

2000 model wj 4.7 fan sorunu

Ynt: 2000 model wj 4.7 fan sorunu aynen öyle olmuş dostum ..ayakları gevşemiş ...yapıldı ses yok...ilginiz için teşekkürler
  5. G

2000 model wj 4.7 fan sorunu

merhaba arkadaşlar bu sabah karşılaştığım ve düşündükçe sinir bozucu bir hal alan sorunumdan bahsetmek istiyorum ...araçda büyük fan normal çalışıyor fakat küçük fan devreye girince sanki plastiğe sürtermiş gibi tıkırtı geliyor ...ustaya götürdüğüm zaman ses gelmediği için teşhis koyamadı ..bu...
  6. G

ml 320 den cherokee ye geçiş

Ynt: ml 320 den cherokee ye geçiş alper bey öncelikle hoşgeldiniz ...bende yaklaşık 6-7 ay önce 2000 model wj 4.7 aldım bakımlarını düzenli yaptıktan sonra ömürlük araçlardır..ister arazide ister asfalt da sizi üzmez beklentilerinizi yerine getirir.
  7. G

"SON ŞERO" Yeni Yol Arkadaşım Huzurlarınızda "2001 WJ"

Ynt: "SON ŞERO" Yeni Yol Arkadaşım Huzurlarınızda "2001 WJ" hayırlı olsun erdoğan bey ...kazasız belasız kullanmak nasip olsun...benim aracım 2000 model ama çekiş sistemi quadra drive !!
  8. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan ..
  9. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım serkan biraz dost işi oldu benimkisi..29.750 tl ye aldım
  10. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım hayırlısı olsun..ne oldu aldınız mı ??
  11. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım bütün iyi niyetleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar ..
  12. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım henüz belli değil ..önümüzdeki hafta sigorta acentesi kasko bedeli ile ilgili maliye ye dilekçe yazacak ondan sonra belli olacak ozaman bilgi verebilirim...
  13. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım umarım gönlünüze göre bir araç bulursunuz..
  14. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım teşekkür ederim arkadaşım sizede iyi seneler ..
  15. G

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım teşekkür ederim..aracım 2000 model 117.000 km de aldığım arkadaş tüm bakımlarını düzenli olarak yaptırmış sağolsun ...romano marka lpg kiti var..motorla son derece uyumlu..geçen hafta arka balataları v kolu burçları ve viraj demir uç sportlarını yeniledik..ön takımda...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri