gguneri kullanıcısının son içeriği

1. G

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu :-X :-X :-X :-X oncelikle herkese cevaplarindan dolayi tessekur ederim ben bu siteye karavanla yolculuk hakkinda bilgi edinmek icin uye oldum turkcemi gostermek icin degil bu siteye yurtdisindanda arkadaslarimiz uye olablir her yeni gelene boylemi davraniyorsunuz?yazim...
  2. G

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu cok tesekkur ederim bugun ben bir karavan sirketiyle gorustum bana dedigi yurtdisina karavan kiraya verdikleri fakat arac kaskosuz olarak verdikleri buda biraz urkuttu araca gelip biri carpsa hersey tehlikeli yani
  3. G

Avrupa Turu

Ynt: Avrupa Turu tessekur ederim cevap verdiginiz icin ayrica duzgun bir turkce ile yazdigimi dusunuyorum belki ingilizce klavye alakalidir.harita konusundada istanbul yunanistan feribotla venedik oradan viyana ,munih ,berlin, amsterdam,bruksel,paris,zurih tekrar venedik olarak donuyoruz sizin...
  4. G

Avrupa Turu

herkese merhaba mayis ayinda motokaravan kiraliyip yunanistan uzerinden venedik oradan avusturya almanya hollanda belcika fransa isvicre venedik ve yunanistan olarak tur yapmayi planlioruz ilk defa karavan ile seyahat edicez motokaravani turkiyeden kiralamak istiyoruz yanimizda cocugumuzda olcak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri