gizat1 kullanıcısının son içeriği

1. G

Güneş Paneli

Teşekkürler ben sorunu çözdüm. 250 wattlık monokristal panel monte ettim. 180 amper gel akü aldım. Yarı güneşli havalardada 24 saat buzdolabını çalıştırıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. G

Güneş Paneli

Evet buzdolabı Kleo portacool 35 yat karavan dolabı yalnız 220 ile çalışmıyor. sadece 12 volt ile çalışıyor. İlk geldiğinde denemek için bağajdaki çakmaklığa taktım çalıştı. Kompresörün sesi çok azdı. Dolabın iç duvarları soğumuştu. 220 kablosu ve sistemi yok. Tapatalk kullanarak iPhone...
  3. G

Güneş Paneli

Dolap kompresörlü araç çakmaklığına takıldığı zaman çalışıyor. Yani 12 volt ve arkada kompresörü var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. G

Güneş Paneli

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ben yazın Temmuz ve Ağustos ayında Antalya İzmir arasında seyahat düşünüyorum. Buzdolabım günlük 0,21 kW elektrik tüketimi olan 68 Watt Kleo portacool 35 litre üstten kapaklı buzdolabıdır. Seyahati tek kişi olarak yapacağım. Tapatalk kullanarak iPhone...
  5. G

Güneş Paneli

Slm ben Fiat Doblo araç içinde 68 Watt 12 volt buzdolabı çalıştıracağım. Bünün için 180 amperlik jel akü aldım. Alternatörden şarj etmeyi düşünüyordum. Fakat Güneş paneli takabilirim. Acaba ben 250 wattlık tek panel ve 20 amperlik solar şarj kontrol ünitesi uyumlu olur mu? Tapatalk kullanarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri