Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kabakoz köyünün yukarısında kalıyor. tehlike olarak bakarsan o bölgede karşılacağın en tehlikeli durum ani yağmur bastırmasıyla dere derinliği yükseliyor. zaten kısmet olurda hepberaber gidersek görüceksiniz çadırı kurduğumuz yer kışın ve ani yağmurlarda derenin altında kalıyor. hayvanlardan ise...
bu hafta yapacağımız kampta darbe olayları yüzünden arkadaşlar vazgeçti bende tek gitmek zorunda kaldım. bir yandan güzel olurken bir yandanda daha önce birçok kez kalabalık şekilde kamp yaptığımız yerde tek başına olmak, gecenin sessizliğinde domuz sesleri, çakal sesleri bayağı tedirgin etti...
Arkadaşlar merhaba aranıza ben de yeni katıldım. uzun zamandır takipteydim. istanbulda oturuyorum. ayda en az 2 hafta kampa gidiyorum. bazen grupça bazen tek. haftasonlarım müsait. aracım ve çadırım var. bu hafta sonuda şilede orman içinde dere kenarında kamp yapacağız. bundan sonraki süreçte de...
arkadaşlar merhaba 30 yaşındayım. özel sektör marabasıyım. yıllardır türkiye ve dünyanın birçok yerinde kamp yaptım, gezdim, dolaştım. halen daha en az ayda 2 kere grup halinde istanbul ve çevre illere kampa gideriz. tanıştığıma memnun oldum