gkygurbuz kullanıcısının son içeriği

1. G

Kamp Yapmak Için Bir Grup Oluşturalım

bana uyar...
  2. G

kabakoz köyünün yukarısında kalıyor. tehlike olarak bakarsan o bölgede karşılacağın en tehlikeli durum ani yağmur bastırmasıyla dere derinliği yükseliyor. zaten kısmet olurda hepberaber gidersek görüceksiniz çadırı kurduğumuz yer kışın ve ani yağmurlarda derenin altında kalıyor. hayvanlardan ise...
  3. G

bu hafta yapacağımız kampta darbe olayları yüzünden arkadaşlar vazgeçti bende tek gitmek zorunda kaldım. bir yandan güzel olurken bir yandanda daha önce birçok kez kalabalık şekilde kamp yaptığımız yerde tek başına olmak, gecenin sessizliğinde domuz sesleri, çakal sesleri bayağı tedirgin etti...
  4. G

şile ağva arası güzeldir bende akçakese liyim. en azından 2 haftada bir gidiyorum bende.
  5. G

Arkadaşlar merhaba aranıza ben de yeni katıldım. uzun zamandır takipteydim. istanbulda oturuyorum. ayda en az 2 hafta kampa gidiyorum. bazen grupça bazen tek. haftasonlarım müsait. aracım ve çadırım var. bu hafta sonuda şilede orman içinde dere kenarında kamp yapacağız. bundan sonraki süreçte de...
  6. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

arkadaşlar merhaba 30 yaşındayım. özel sektör marabasıyım. yıllardır türkiye ve dünyanın birçok yerinde kamp yaptım, gezdim, dolaştım. halen daha en az ayda 2 kere grup halinde istanbul ve çevre illere kampa gideriz. tanıştığıma memnun oldum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR