glamdring kullanıcısının son içeriği

1. glamdring

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla şikayetlerden bir sonuç alınamayacak. ben yokuş kalkış desteği (hillholder) ve merkezi kilit açma ve araçta olup da aktif edilmeyen özelliklerin de tespit edilmesi için dava açıyorum. sonuç olarak davada genel müdürlük...
  2. glamdring

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği aynı şekilde BF'e ek olarak Yokohama Geolandar kullanaların karda, buzda performans yorumlarını rica edebilirmiyim lütfen???
  3. glamdring

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği cevap için saolun. dediğiniz gibi kış lastiği alınca soru işaretleri giderilmiş oluyor. ancak ben ankarada kışın üzerindeki m+s lastiklerle idare edebileceğimi bilsem kış lastiği almak yerine ertesi sene bf ya da yokohama a-t lastik alıp üzerindeki 4 mevsimleri de...
  4. glamdring

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği aynı soruyu arkadaşımız benden önce sormuş. ancak ben şöyle sorayım: 2013 4*2 dusterımın üzerinde michelin latitude "m+s" ibareli lastik var. m+s bildiğiniz gibi mud+snow demek oluyor. acaba ankarada daha önce kışı bu lastik geçiren var mı?? performansı nasıldır???
  5. glamdring

Dacia Duster At Lastik Secimi

Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi herkese günaydın, arkadaşlar bende kışlık lastik arayışındayken sizlerin AT lastik konusundaki paylaşımlarınız beni de bu konuya yöneltti. tüm paylaşımları okudum, özellikle sn. ümiterkan'a paylaşımları için tekrardan teşekkür ederim. tekrar sormak gibi...
  6. glamdring

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaşlar dusterlarımız zamlanmış. benzinli başlangıç fiyat 34.990, dizel 41.350. fiyatlar burada: http://www.dacia.com.tr/modeller/duster/konfigurator/index.jsp?modelKey=79H&stepTo=2&userPriceType=TTC
  7. glamdring

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. bu sayfa da bende yazmıştım; aynı sorunu bende marmaristen ankaraya dönerken yaşadım. başka arkadaşlar da sorun yaşamışlar. ben fırsat bulup servise gidemedim ancak servise giderseniz ve gelişmeleri paylaşırsanız çok...
  8. glamdring

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bende kesinlikle katılıyorum bu logo fikrine. birbirimizi tanımış olurduk
  9. glamdring

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri teşekkürler...
  10. glamdring

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) evet aslında paylaşımları 4x2 90 bg başlığında açmak daha faydalı olurdu aslında ama baktığım kadarıyla öyle bir başllık yoktu ve bu başlık altında da 4x2 90 bg paylaşımları vardı. o yüzden burada paylaşmış oldum. aslına bakarsanız 4x2-4x4...
  11. glamdring

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi sanırım ben değildim , zira benim araç 06 plakalı :) ama olsun selamınızı buradan almış olduk :)
  12. glamdring

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi servis dönüşü ne gibi bir işlem yapıldığını ya da neden yapılmadığını paylaşırsanız seviniriz
  13. glamdring

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arkadaşlar, piyasada satılan krom ayna kaplamalardan alıp, kullanan var mı? memnuniyetiniz veya şikayetleriniz nelerdir??
  14. glamdring

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri bir sakıncası bakımı ankarada hangi serviste yaptırdığınızı da öğrenebilir miyiz
  15. glamdring

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Sayın engin3d, Önceki yazımda da belirttiğim gibi, aracım 4x2, 90 bg ve aracı hiç sıkıştırmadım. bununla birlikte kırmızı yeni yandığında marmaris yolu aldığım mazot 150 tl olup, vardığımın ertesi günü kırmızı yeni yanmıştır. dönüşte de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri