Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Arkadaşlar benim anladığım kadarıyla şikayetlerden bir sonuç alınamayacak. ben yokuş kalkış desteği (hillholder) ve merkezi kilit açma ve araçta olup da aktif edilmeyen özelliklerin de tespit edilmesi için dava açıyorum. sonuç olarak davada genel müdürlük...
Ynt: Duster Kış Lastiği
cevap için saolun. dediğiniz gibi kış lastiği alınca soru işaretleri giderilmiş oluyor. ancak ben ankarada kışın üzerindeki m+s lastiklerle idare edebileceğimi bilsem kış lastiği almak yerine ertesi sene bf ya da yokohama a-t lastik alıp üzerindeki 4 mevsimleri de...
Ynt: Duster Kış Lastiği
aynı soruyu arkadaşımız benden önce sormuş. ancak ben şöyle sorayım: 2013 4*2 dusterımın üzerinde michelin latitude "m+s" ibareli lastik var. m+s bildiğiniz gibi mud+snow demek oluyor. acaba ankarada daha önce kışı bu lastik geçiren var mı?? performansı nasıldır???
Ynt: Dacia Duster At Lastik Secimi
herkese günaydın,
arkadaşlar bende kışlık lastik arayışındayken sizlerin AT lastik konusundaki paylaşımlarınız beni de bu konuya yöneltti. tüm paylaşımları okudum, özellikle sn. ümiterkan'a paylaşımları için tekrardan teşekkür ederim.
tekrar sormak gibi...
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. bu sayfa da bende yazmıştım; aynı sorunu bende marmaristen ankaraya dönerken yaşadım. başka arkadaşlar da sorun yaşamışlar. ben fırsat bulup servise gidemedim ancak servise giderseniz ve gelişmeleri paylaşırsanız çok...
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
evet aslında paylaşımları 4x2 90 bg başlığında açmak daha faydalı olurdu aslında ama baktığım kadarıyla öyle bir başllık yoktu ve bu başlık altında da 4x2 90 bg paylaşımları vardı. o yüzden burada paylaşmış oldum. aslına bakarsanız 4x2-4x4...
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
arkadaşlar, piyasada satılan krom ayna kaplamalardan alıp, kullanan var mı? memnuniyetiniz veya şikayetleriniz nelerdir??
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Sayın engin3d,
Önceki yazımda da belirttiğim gibi, aracım 4x2, 90 bg ve aracı hiç sıkıştırmadım. bununla birlikte kırmızı yeni yandığında marmaris yolu aldığım mazot 150 tl olup, vardığımın ertesi günü kırmızı yeni yanmıştır. dönüşte de...