glarcin kullanıcısının son içeriği

1. glarcin

Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Aynı ilana baktım, fotoğraf tek olduğu için şüpheliyim ama bakacağım muhakkak.
  2. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Biraz çekinmiştim açıkçası en son ama cidden tavsiyeler, fikirler için teşekkürler. Şu an forumda gördüklerime ve sizin söylediklerinize göre temiz bulabilirsem vitara 2.0 hdi, bulamazsam manuel 1.6 jlx düşünüyorum. İki alternatif...
  3. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Tasarım derken zaten eski tip köşeli tasarımları beğeniyorum ben. Yani dediğiniz vitara, rav4, forester, crv hatta hrv bile hoş araçlar bana göre. Mükemmeli de aramıyorum ayrıca, benimkisi acemi cehaleti/hevesi işte. Daha fazla...
  4. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Peki
  5. glarcin

Konuya yeni bakabildim, baya bir fikir gelmiş, teşekkürler. İlk başta da yazmaya çalışmıştım; bana lazım olan araç şu an muhtemelen bir vw polo, en fazla bir station wagon... :) Fakat karakterli bir araca binmek istiyorum ve 3-4 kişi arabaya doluşup doğayı tecrübe etmeye olanak versin de...
  6. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Aynı paraya daha çok gezme tespiti çok iyi :):)
  7. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Rav4 ve Subaru Forester'a da bakmıştım :) Dediklerinize ek olarak "geniş olsun ve ilk araba olduğu için 25'i geçmesin" diyerek şu anda 5 kapı vitara bakıyorum ben de. Sonrasında ya daha büyük bir 4x4'e, ya daha konforlu bir 4x4'e...
  8. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Yanıt için teşekkürler öncelikle. Farklı bir tavsiye geldiği için de ayrıca sevindim :) Kullanım amacımı biraz daha açayım: Araçla karadeniz gezisi gibi, hafta sonları tek gecelik kamp gibi hayallerim var fakat bunun dışında sırf...
  9. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Biraz fazla determinist yaklaşıyorum farkındayım ama meslek hastalığı işte... Durumdan haberdar edeceğim bu başlık altında :)
  10. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Sert girdin abi ya sakin sakin acemi acemi gidiyordu muhabbet :)
  11. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Detaylı açıklamalar için teşekkürler. Sizde Vitara'nın hangi modeli var acaba? Benzin/LPG tüketimi, sigorta ve kasko tutarı gibi değerleri paylaşabilir misiniz?
  12. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Açabilir misiniz? Motor teknolojisi eski olsa da -özellikle şehir içi kullanımda- büyük hacimli motor daha çok yakmaz mı? Ayrıca Vitara kullanıcıları varsa onların da değerli yorumlarını alabilir miyim araçla ilgili?
  13. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Sanırım yazmamışım ama sizin de dediğiniz gibi forumda gördüğüm "otomatiğin arızası daha çok üzer" tecrübelerinden dolayı da sıcak bakmıyorum otomatiğe. Yanıt için teşekkürler, manuel vites devam!
  14. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Turkce karakterlerden sanirim :) Cok tesekkurler. Ozellikle vitesle ilgili goruslerinizden sonra manuel vites biraz daha tercih sebebi oldu.
  15. glarcin

Ynt: Binek Araç Tavsiyesi, 25000 Tl, Muhtemel: Vitara 1.6 Jlx Cevap için teşekkürler. Benim de düşündüğüm nispeten az bir yükseltme, offset'li jant ve at lastik dönüşümleriyldi. Fakat araca gelecek olursak sizce vitara uygun mudur? Şehir için günlük kullanım olarak da?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri