gmc jimmy kullanıcısının son içeriği

1. G

Pajero 3.5 V6 Aldım Sizce Yorumlarınız?

Hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun . Benimde hayalim bu aralar grand vitara 2.5 - Pajero 3000 - 3.5 arasında kararsızım . Beni düşündüren vergisi , yakıtı , parça bulunurluğu ve maliyet olarak etkiliyor nede olsa epey bir para isteyen araçlar .
  2. G

2005 2.0 Suzuki Grand Vitarami - 2005 3.0 Di Terrano Mu

Bende bu aracı seviyorum ama Antalya da yaşayan biri olarak suzuki grand vitara 2.5 mi yoksa bumu derken bu yazı çıktı karşıma . Bakalım neye karar vereceğim ..... :smiley:
  3. G

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

:) Evet kesinlikle . Yıllar önce büyük bir hevesle aldığım GMC JİMMY aracımı yanlış usta gafletinde bulunduğum için satmak zorunda kalmıştım . Bu sefer o yüzden aylardır forumlarda geziniyorum . ilk tercihim Ufak birşey alıp Suzuki Jimny gibi , hafta sonları keyifli gezmek idi ancak sonra...
  4. G

Ankara da birtane tüp takılmamış buldum . Tercihim tüp takılmamış almak tabi ama bakalım neye karar veririm bilemiyorum . Esas hayalim TD5 ama epey bir sıkıntı yaşayabileceğimi tahmin ettiğim için oda bir hayal olarak duruyor şu anda . Bu arada Terrano 2.7 dizel hakkında bir bilginiz varmı ?
  5. G

Harika bir çalışma olmuş ellerinize sağlık . Tamamını tek solukta okudum . Bende bugünlerde suzukilere bakıyorum ancak elimdeki kısıtlı bütçe ile 2.5 motorlar daha uygun fiyatlı geldiği için onlara yöneldim biraz . 1999 model filan . diğer markalarıda araştırıyorum karar vermek gerçekten zor...
  6. G

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: Yer Fıstığım...yeniden Topluyorum.... Merhabalar Aracınız gerçekten çok güzel olmuş kazasız belasız ... Bende bu aralar hafta sonları biraz dağ bayır takılmak için ikinci bir araç düşünüyorum , parçası bol olan modifiyeye gelebilecek ve de tabi ucuz olacak . Antalya da yaşıyorum elbet...
  7. G

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Merhabalar benimde yıllar önce 96 gmc jimmy aracım vardı ilk aldığımda 4 ay süperdi ama sonra ne yaptıysam neler değiştirdiysem rölantideki titremesini ve stop etmesini bir türlü çözemedim hatta yolda giderken birden arıza ışığı yanıyordu ustaya götürüp...
  8. G

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Duruyormu senin Frontera Hüseyin Usta ...?
  9. G

Chevrolet Blazer almak istiyorum

Ynt: Chevrolet Blazer almak istiyorum Yıllar önce bende de gmc jimmy vardı iki araçta aynı zaten . Eğer yanlış hatırlamıyorsam Antalya Büyük sanayide Akın usta var Amerikancı , kime sorsanız gösterir . Tavsiye ederim
  10. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Burak en kısa zamanda 4x4 hayali ile yanıp tutuşuyorum . Nissan terrano 2001 2,7 dizel otomatik yada opel Frontera 3.2 otomatik arasında kararsızım lütfen yardım ....HANGİSİNİ ALAYIM kronik sorunları , parça sıkıntısı ... vs nelerdir ...
  11. G

Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım)

Ynt: Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım) Port bagaj kaça mal oldu ?
  12. G

Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı?

Ynt: Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı? Zaten herşey saçmalık üzerine kurulu ...
  13. G

GMC Aracım Silkeliyor

Ynt: GMC Aracım Silkeliyor Titreme nin kaynağını bulduk . Bobinin yanındaki modül arızalı imiş . Ustamın söylediğine göre bir sorun olmaz en fazla bu şekilde titrer dedi . Zaten bir tek ben eski halini bildiğim için , ben anlıyorum titremeyi ustam da artık o kadar ısrarlarım dan sonra anladı...
  14. G

GMC Aracım Silkeliyor

Ynt: GMC Aracım Silkeliyor Geçen perşembeden beri serviste uğraşıldı, bujiler değişti buji kabloları değişti distribitör kapağı değişti ( çatlakmış ) kendiside tamir edildi . ama hala aynı sorunu yapıyor benzinde ben bildiğim için daha önceki halini , tüpe geçince iyice hissettiriyor . Usta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,695
Kaydolan Son Üyemiz
payta

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri