Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Aydın'da Bilinmeyen Mağaralar
söylemiş olduğum mağaraları ben 10 15 yıl önce didik didik gezdim gözümü kapattığımda hala görürüm o duvarları o mağara girişlerini avcumun içi gibi bilirim ama kimileri su oyuğu fln diyor tabi ben mağaracılık konusunda pek bilgiye sahip değilim gezmesi...
Ynt: satılık alman çoban köpeği alman kurdu k-9
biras geç kaldın bendeki yavru için sınıfının derken neyden bahsettiğini anlamadın hangi sınıfta senin köpeğin anlıyormusun sen a.ç.k den
Ynt: AYDOS - Beşparmak Dağları Bafa Gölü Doğa Yürüyüşü (5 Nisan 2009)
zirve fotoğraflarından da koysaydınız keşke bu fotolar bu kadar ilgi gördüyse zirve fotolarıı eklenirse yorum patlaması yaşanır bu konuda :)
Ynt: Aydın'da Bilinmeyen Mağaralar
pınarbaşından kalfa köye kadar tabakhane deresinden giderseniz sağlı sollu uçurum zaten epeyce mağaralar var birinden çıkıp diğerine girebilirsiniz mesela
Ynt: Dağlara Giriş Kapısı Yapılacak!
konu insanın canını sıkıyor güzel ülkemin güzel insanları kaç türkiye var acaba neden bukadar çaba sarfediliyor doğayı yıpratmak kirletmek için temiz tutmak kirletmekten 2 kat daha kolay halbuki
Ynt: Mağaraya Giriş
her ne yaparsak yapalım pozitif olmakta fayda vardır bence tedbirimizi alalım ama negatif düşüncelerden uzak durmakta fayda vardır bol şans :)