gok-han kullanıcısının son içeriği

1. gok-han

Shell Mi? Opet Mi?

Ben de bu konuda sizle aynı kanıdayım Hangisi daha kaliteli takıt veriyor farkedemedim ama WC konusunda açık ara Opet
  2. gok-han

Dizel Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Araç alma aşamasında biri olarak dizel araçların mazot pompası arızaları çok yerde gözüme çarptı Faydalı paylaşım için teşekkürler
  3. gok-han

Fethiye - Antalya Bisiklet Turu

Eşinizi ve sizi tebrik ediyorum Çok faydalı bir paylaşım
  4. gok-han

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Yücel bey bence bu görüntü hoş değil Sizi tenzih ederim ama alkollü araç kullanımına bağlı trafik kazaları,ölümleri düşünüldüğünde kötü bir paylaşım gibi görünüyor Lütfen yanlış anlamayın sizi ''Tenzih ederim''ama bu görüntü bilinçsiz araç kullanıcılarını teşvik edebilir
  5. gok-han

Karavanımı Tekrar Yaparsam Yapmayacaklarım

Karavan yapım değil de alım düşüncesinde tecrübesiz biri olarak Fiyat/Performans ile kaliteden taviz vermeyi istemem Okuduğum kadarı ile iyi malzeme iyi sonuç,kötü malzeme maddi zarar ve manevi bir dert veriyor
  6. gok-han

Kocaeli Kartepe Hegormanya

Şimdi sayfanızdan da gördüm Size de geçmiş olsun Eylenceli geziler dilerim
  7. gok-han

Kocaeli Kartepe Hegormanya

Bir kaza ve biraz da aile etkisiyle motosiklet kullanmayı bıraktım Araç,çadır arattırırken tekrar sizinle karşılaştım burada Yıllar önce bu forumdan Ktm ile ilgili olumsuz yazılarınızı okuyup ktm almaktan vazgeçmiştim Siz de sanırım iki tekerden 4 tekere geçmişsiniz Geçirdiğim kazadan sonra...
  8. gok-han

Hafta Sonu Şehir Dışına Kaçma Girişimi

İznik kampını bende önümüzdeki hafta sonu için düşünmekteyim Siz kamp yaptıysanız bilgilerinizi paylaşır mısınız? Pansiyonda kaldıysanız temizliği ücreti???Kız arkadaşımla gitmeyi planlıyorum
  9. gok-han

Başlangıç Motorsikleti Olarak Süpertenere 660z

CRF 250 L Den sonraki son durağım kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle
  10. gok-han

Yolda Biri Var… – Kullandığımız Bütün Motosikletler Amaç Değil Araçtır Hepsi Birer Demir Yığınıdır

Recep Bey Kısıtlı olan bütçenizle harika geziler yapmışsınız saufanıza üye oldum gezilerinizi burada da görmek isteriz
  11. gok-han

Motorunuz Nedir?

YBR 125 kullanıcısıyım şehiriçi kullanımı çok iyi ancak uzun yolda biraz zahmetli kısmetse önümüzdeki aylarda 2.el bir crf 250 l almayı planlıyorum
  12. gok-han

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar Gezenbilir ahalisi Ben Gökan Baklavaci İstanbul Sancaktepede ikametgah ediyorum AÖF Sosyoloji bölümü 2 sınıftayım geçimimi amcamın kafetaryasını işleterek sürdürüyorum Bir adet ybr 125 im var bu yıl kısmetse Honda crf 250 l almayı düşünüyorum Herkese iyi forumlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri