Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yücel bey bence bu görüntü hoş değil Sizi tenzih ederim ama alkollü araç kullanımına bağlı trafik kazaları,ölümleri düşünüldüğünde kötü bir paylaşım gibi görünüyor Lütfen yanlış anlamayın sizi ''Tenzih ederim''ama bu görüntü bilinçsiz araç kullanıcılarını teşvik edebilir
Karavan yapım değil de alım düşüncesinde tecrübesiz biri olarak Fiyat/Performans ile kaliteden taviz vermeyi istemem Okuduğum kadarı ile iyi malzeme iyi sonuç,kötü malzeme maddi zarar ve manevi bir dert veriyor
Bir kaza ve biraz da aile etkisiyle motosiklet kullanmayı bıraktım Araç,çadır arattırırken tekrar sizinle karşılaştım burada Yıllar önce bu forumdan Ktm ile ilgili olumsuz yazılarınızı okuyup ktm almaktan vazgeçmiştim Siz de sanırım iki tekerden 4 tekere geçmişsiniz Geçirdiğim kazadan sonra...
İznik kampını bende önümüzdeki hafta sonu için düşünmekteyim Siz kamp yaptıysanız bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Pansiyonda kaldıysanız temizliği ücreti???Kız arkadaşımla gitmeyi planlıyorum
Merhabalar Gezenbilir ahalisi Ben Gökan Baklavaci İstanbul Sancaktepede ikametgah ediyorum
AÖF Sosyoloji bölümü 2 sınıftayım geçimimi amcamın kafetaryasını işleterek sürdürüyorum
Bir adet ybr 125 im var bu yıl kısmetse Honda crf 250 l almayı düşünüyorum
Herkese iyi forumlar