gokhan12101982 kullanıcısının son içeriği

1. G

freelander alip araniza katilmak istiyorum :-)

Ynt: freelander alip araniza katilmak istiyorum :-) bence freelander alma.Arazide ve karda çok güzel harika bir araç ama sorunlu birine rastlarsan bıktırır.Soğutur kendinden.Git Başka bi model bak derim ben.
  2. G

ML 320 Mercedes

Ynt: ML 320 Mercedes sayın h.i.d arkadaşım varya beni mahvettin.Aslında ML ler en çok hoşuma giden hayranı olduğum araçlardı.Anlattıklarınla beni yıktın resmen.Kaç yıldır hayal ettiğim ve almak için uğraştığım bir aractı.Anlayamıyorum merfcedes amblemi taşıyan bir araç böyle nasıl olur Aklım...
  3. G

crv rolanti

Ynt: crv rolanti adaptasyon nedir ilk kez duyuyorum.Nasıl yapılıyor yada yaptırılıyor.Kime götürmem gerekiyor.Teşekkürler
  4. G

crv rolanti

selam arkadaşlar 99 crv sahibiyim.birkaç gün önce subap ayarı yapırdım.rolanti motorunu filan temizlediğini söyledi motorcum.Soğukken stop etme sorunu vardı .Motorcu subaplar sıkmış ayarlanması lazım dedi.halloldu.Ancak bu işlemden sonra araç soğukken rolantisi 1500 civarı, ısınıncada 1000-1100...
  5. G

freelander 1 bagaj perdesi

Ynt: freelander 1 bagaj perdesi satılımıştır.
  6. G

otomatik vites

Ynt: otomatik vites sayın ttogan arkadaşım yanıtın için çok teşekkür ederim.Aynen dediğin şekilde oluyor ve devirde çok az bir düşme oluyor.Bi nevi 5. vitese geçer gibi.Bunu bana bi usta daha söylemişti.Konuyu yazdığımdan beri baya araştırdım şimdide sizden duyuyorum aynısını.Ama ilk...
  7. G

conta değişimi ACİL

Ynt: conta değişimi ACİL valla dostum freelander 1.8 mi bendende uzak dursun.3 ay dayanabildim bu araca.Ya bi araç bu kadar mı sorunlu olabilir anlamıyorum.Neyse kurtulmuşsun.Allah herkesi kuratrsın ne diyeyim.
  8. G

Ynt: freelander 1 bagaj perdesi üstte yazmıştım ama sanırım görmediniz.Telefonum 0 542 608 43 82
  9. G

Ynt: freelander 1 bagaj perdesi 150 ye vereyim diyorum.Birinin işine yarasın bende belleyip duruyor.
  10. G

otomatik vites

Ynt: otomatik vites ya sıkıntı son cümlede işte.Hangi ildesiniz kısmında.Ne yazıkki kütahyadayım ve aklıma gönlüme yatan bi mekanik ustası bulamadım.
  11. G

otomatik vites

selam arkadaşlar 99 otomatik crv var.Aracım gayet temiz.Ancak anlamadığım bi nokta var.Aracımın 1.2.3.4. vites geçişleri sarsıntısız.Ancak 4. vitese geçip yaklaşık 1 km gidince bir sarsıntı yapıyor.Sanki vites geçiyor gibi.Ama vites değişimi yok.Vites geçişleride vuruntusuz.Nereden yapıyor...
  12. G

crv de abs

Ynt: crv de abs kendim yazıyorum kendim yanıtlıyorum ama ne yapayım bişey diyen yok.Arkadaşlar şimdide direksiyonu kırıp dönerken filan frene basınca abs giriyor.Düz yolda bişey yok.Sadece dönerken frene basarsam yapıyor.Varmı fikri olan
  13. G

205 70 15 lastik arıyorum

selam arkadaşlar honda crv aracım için 205 70 15 lastik arıyorum.Maddi durumlar nedeniyle şu aralar yeni lastik alamayacağım.Uygun fiyatlı temiz lastik varsa 2 adet veya 4 adet arıyorum.Teşekkürler
  14. G

Fikirleriniz benim için önemli...

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Bu konuda yerden göğe kadar haklısın arkadaşım.Ben bu aracı alıp denememiş olsaydım hep içimde kalacaktı.Denedim merkımı aldım. Bendeki 1.8 motorlu idi ama benim sıkıntım motordan değildi.Elektrik aksamı immoblizer kapı kilitleri ...vb idi.Motoru alır...
  15. G

Fikirleriniz benim için önemli...

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... ikinci paragraf benim yazım ama alıntı yapmayı becerememişim. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR