Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni!
çamurda kaygan zeminde hiç bir faydası olacağını sanmıyorum aksine aracı kaydırır die biliyorum tecrübeli otobüs ve kamyon şoförü arkadaslar bu konuları daha iyi bilirler bence gereksiz bişey ama hevesinizi yarıda bırakmak istemem kolay gelsin
Ynt: KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?
kokteknik bülent beyle iletişime geçerseniz size yardımcı olur bu konuda bildiğim kadarıyla kendiside aracını kayseride toplattı.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
anlıyorum yer yer değişiyor tabi ihale fiyatları ama bakalım sizin dediğiniz gibi sıkılmış birinden almak daha mantıklı
Tşk ederim nejat bey yakında bi ihale falan varmı die merak ettim kendi web sitesinde bişi bulamadım ondan dolayı buraya yazma gereği duymuştum.
selam arkadaslar türk telekom ve tedaştan çıkma defender ihalelerini nasıl takip ederim bu konuda nette araştırma yaptım biraz ama elle tutulcak bişiler bulamadım malesef:( bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim:(
O kadar parayı hiç toplanmamış ne olduğu belli olmayan bi araca verene kadar burada hazır toplanmış ve emek verilmiş bir sürü araç var onları almak bence daha mantıklı o paraya hazır toplanmışın en kralını almak daha mantıklı bence
Ynt: Sivas Grubu; Üçtepe Barajı Off - Road Gezisi (21 Mart 2010)
Hayırlısı olsun artık:) unutmadan anlatayım bari:) bahar ayındaydık nisan yada mayıstı köyün birisinde arıza vardı gidiyorduk köprü dereden geçmemiz gerekiyodu acaip su vardı hiç unutmam bu arabayla girmiştik suya kaputun...
İyi baktığı belli oluyor zaten:) Bizdeyken bu kadar bakımlı değildi tabiki akşama kadar durdurağı yoktu mükemmel bi araçtı şunu söyleyebilirimki benim gözümde land roverden sonraki en mükemmel arazi aracı.
Belli oluyor zaten:) jantları değişmiş önde çeki motoru ve koruması vardı değişmişsiniz. Benzinliydi zaten felaket yakıyodu ama :) karda kışta çamurda bitirim bi araçtı çok sürdüm tek kötü yanı direksiyonu çok sertti:)
Resimler arasındaki 58 DR 957 plakalı toyotayı iyi tanıyorum divriği ilçe tedaşın arabasıydı 2005 yılında okul stajımı ilçe tedaşta yapmıştım bu arabayla çok maceralarımız ve anılarımız olmuştu arazide mükemmel bi araçtı
Ynt: süper defender
söylemek istediğimde bu zaten amaca göre değişmesi dediğiniz gibi av ve seyahat için tabiki uzun şase ama aşırı engebeli dar geçitli vs aklıma gelmiyor bi arazide kısa şase her zaman avantajlı benim düşüncem böyle sizleri bilemem.