gokturk80 kullanıcısının son içeriği

1. G

yardım

Ynt: yardım merhabalar arkadaşlar.ilginiz için teşekkürler.ilan numarasını gönderdiğim aracı görmem,ustayla gitme şansım yok.sizlerin bilirkişiliğine başvurdum oyüzden.araca uzak noktadayım,bende anlamam anlayacakta usta yok..ben aracı yaşadığım yerde ilçede şehiriçi kullanacağım,2. araba...
  2. G

yardım

merhabalar ..uzun zamandır sayfaları takip ediyor,konuları okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum.okudukça öğreniyor,ufkum açılıyor aynı zamanda da kafam karışıyor araç konusunda :-\ artık araç alma zamanı geldi!mıtsubishi pajero almak istiyorum,bir araç buldum .bu araçla ilgili bilgi ve yardım...
  3. G

samurai mi? jımmy mi?

Ynt: samurai mi? jımmy mi? merhabalar.sayın volgahazar aracınızı resimlerini görme şansın varmı?tel. numaranızı yazsanız oradan görüşsek mümkünmü?
  4. G

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... merhabalar.ellerine sağlık çok güzel olmuş..iletişim numaranı yazarsan görüşelim,benimde bu araçlarla ilgili bilgi almam gerek.güle güle kullan...
  5. G

2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz

Ynt: 2,9 Tdi Mercedes Sprinter Motoru Arıyoruz ve G Serisi Topluyoruz selam arkadaşlar.adım çağrı,siteye yeni üyeyim.offroad merakım yeni ;D yazdıklarınız okuyorum,çok güzel ve faydalı bilgiler..bende aranıza katılmak istedim.tabiki öncelikle araç almam gerek.amacım hafif offroad,eğlenme,kamp...
  6. G

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi selam arkadaşlar.adım çağrı,siteye yeni üyeyim.offroad merakım yeni ;D yazdıklarınız okuyorum,çok güzel ve faydalı bilgiler..bende aranıza katılmak istedim.tabiki öncelikle araç almam gerek.amacım hafif offroad,eğlenme,kamp ve gezilerinize katılmak.biraz...
  7. G

Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs

Ynt: Mercedes 300 gd motor yenileme saftlar on arka diferansiyel bakim vs selam rkadaşlar.adım çağrı,siteye yeni üyeyim.offroad merakım yeni ;D yazdıklarınız okuyorum,çok güzel ve faydalı bilgiler..bende aranıza katılmak isedim.tabiki öncelikle araç almam gerek.amacım hafif...
  8. G

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI sevgili bülent küçük elif'in mekanı cennet , toprağı bol olsun Allah sizlere sabır versin , başınsağolsun...
  9. G

Bi Defender`de Osmaniyeden Gelsin

Ynt: Bi Defender`de Osmaniyeden gelsin merhabalar.çok güzel olmuş,umarım bizlerinde olurda sizlere katılırız.memleketimize hayırlı olsun,bol gezmeler,keşifler dilerim...
  10. G

bilgi ve yardım

Ynt: bilgi ve yardım merhabalar.yukarıdaki yazdığım link açılmıyor sanırım,ialan numarası 113403606.bunu yazıp bakarsanız sevinirim..
  11. G

bilgi ve yardım

merhabalar.çok kısa süredir foruma üyeyim,ilgiyle sizlerin yazdıklarını ve paylaşımlarınız okuyorum.saynizde bende offroada merak sardım.epeyce incelemelerim sonucunda bir araç buldum sahibinden .com...
  12. G

Discovery 4.0 V8

Ynt: Discovery 4.0 V8 merhabalar.bende almak isiyorum discovery ama karar veremiyorum.önerilernizi ısrarla bekliyorum..ayrıca bu araçla kullanıcı olarak daha ayrıntılı bilg verirseniz sevinirim.mümkünsede tel konuşabiliriz..görüşmek üzere...
  13. G

jimny arıyorum

slm.ben osmaniye(80)den,jimny almak istiyorum,2009 ve üstü,otamatik.eşim kullanacak ama ,aslında kendime :)) fakat km düşük,istediğim gibi araç bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim..saygılar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri