Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mayıstosböce Yolda
bulent abı nede ınceledım fazla aractan annamasamda ama bana cok guzel geldı vıto ve woswagen den gorunus ve ıc dızayn olarak cok daha guzel 45 ve 75 bın tl arası sanırım fıyatı teknık özellıklarını karsılastırmadım ama hangısı daha ıyı bılemem saygılar
Ynt: 2, Çekme Karavanım
nail abi hayırlı olsun oncelıkle birde ıslama koftemiz ıyıdır umarım körfteci mustafada yemısınızdır yenıcamıı dekı resımlerınızı en kısa zamanda beklıyoruzz heyecanla saygılar.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Yasa mustafa kemal pasa yasa... Tum dunya cocuklarının 23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramı kutlu olsun.
İşine gelmeyeni unutur google amca.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Hoşgeldiniz güner bey siz ve esiniz saglık huzur dolu ve kazasız belasıs gezıp guzel zaman gecırmenız dılegıyle saygılar.
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
Alpaslan bey karavanınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın allah kaza bela vermesın amin saygılar...
Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler
Sıkıntılı bır konu baslıgı yukarı tukursen bıyıkl asagıya tukursen sakal mısalı ama karavan yonetımının bu konuyada bır cozum bulacagından emınım nutfen kalp kırmayalım doslar abiler zaten bu ulkede bu hos ve guzel hobıyle ugrasan...