greenblack kullanıcısının son içeriği

1. greenblack

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor hayırlı olsun berkutay bey gule gule jkazasız belasız kullanmanız dılegıyle saygılar.
  2. greenblack

MayısTosBöce YolDa

Ynt: Mayıstosböce Yolda bulent abı nede ınceledım fazla aractan annamasamda ama bana cok guzel geldı vıto ve woswagen den gorunus ve ıc dızayn olarak cok daha guzel 45 ve 75 bın tl arası sanırım fıyatı teknık özellıklarını karsılastırmadım ama hangısı daha ıyı bılemem saygılar
  3. greenblack

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) atilla abi hayırlı olsun kolay gelsın abı...
  4. greenblack

Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya saglık ve sıhatle anın tadını cıkarmanız dılegıyle mehmet abı saygılar...
  5. greenblack

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bende gorur gormez okudum msj yazdım ıyı kalpli insanlar her daım aramızda var olurlar.
  6. greenblack

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Sevenlerının doslarının aılesının ve tum kareavan camıasının bası sagolsun mesajları okuduktan sonra sevılen bır buyugum oldugunu annamak zor olmadı keske kendısınle tanısma onuruna erıse bılseydım boyle guzel bır ınsanı tanıyamadıgım ıcın...
  7. greenblack

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: 2, Çekme Karavanım nail abi hayırlı olsun oncelıkle birde ıslama koftemiz ıyıdır umarım körfteci mustafada yemısınızdır yenıcamıı dekı resımlerınızı en kısa zamanda beklıyoruzz heyecanla saygılar.
  8. greenblack

Bircan Yarıcı Arkadaşımızın Hayat Kurtarması

Ynt: Bircan Yarıcı Arkadaşımızın Hayat Kurtarması İyi kalpli insanlar iyiki varlar teşekkürler bircan hanim...
  9. greenblack

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Eline emegıne saglık levent abı cok guzel olmus...
  10. greenblack

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Videoların üçüde bir birinden güzel yüreginize saglık dostlar...
  11. greenblack

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yasa mustafa kemal pasa yasa... Tum dunya cocuklarının 23 nısan ulusal egemenlık ve cocuk bayramı kutlu olsun. İşine gelmeyeni unutur google amca.
  12. greenblack

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldiniz güner bey siz ve esiniz saglık huzur dolu ve kazasız belasıs gezıp guzel zaman gecırmenız dılegıyle saygılar.
  13. greenblack

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;citroen/jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) Emege saygı.
  14. greenblack

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Alpaslan bey karavanınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın allah kaza bela vermesın amin saygılar...
  15. greenblack

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Sıkıntılı bır konu baslıgı yukarı tukursen bıyıkl asagıya tukursen sakal mısalı ama karavan yonetımının bu konuyada bır cozum bulacagından emınım nutfen kalp kırmayalım doslar abiler zaten bu ulkede bu hos ve guzel hobıyle ugrasan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri