guarre kullanıcısının son içeriği

1. guarre

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri 1500 watt lar daha hesaplı acaba onlar çalıştırırmı?
  2. guarre

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. kaç wat lık bir inverter alsam kesin çalıştırır ? Yani 700W lık bir tane almıştım çalıştırmadı.
  3. guarre

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Kalkış kondansetörü yok. en azından ben eklemedim. nasıl ekleyebilirim? birde bendeki 700 w lık modifeye sinüs, invertör idi. onu geri iade ettim. şimdi tam sinüs mü almalıyım?
  4. guarre

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Arkdaşlar yardımcı olabilecek biri var mı? marka yazmasanızda olur, yukarıdaki koprosörü çalıştırcabilecek en hesaplı inverter hangisidir. yani kaç watt lık almak gerekiyor?
  5. guarre

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri msn adresinize mail attım. teşekkürler.
  6. guarre

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Bu elektironik işlerinden hiç anlamam. Eğer tavsiye edebileceğiniz bir tam sinüs invert varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  7. guarre

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Öncelikle herkese selamlar. Forumu 2-3 haftadır takip ediyorum ama ilk mesajım. Bir iş maiknam var. orjinal kliması 8.000 TL civarı. Bu parayı vermemek için evlerde kullanılan bir buzdolabı motoru ile klima benzeri bir soğutma yapamayı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR