gurcanbulut kullanıcısının son içeriği

1. gurcanbulut

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

Kardeşim Iron Man kullanmadım. Ancak 2" olduğundan daha verimli olur diye düşünmekteyim. Çünkü 3" aracı çook kasıyor. Birde bildiğim kadarıyla Iron Man kit komple yay ve Amortisörden oluşuyor. Daha az kasıntılı olacaktır diye düşünüyorum ama tecrübem yok :)
  2. gurcanbulut

Ben rough country de yaşadığım tonla olumsuzluk sonucu önlere 3 cm get yaptırdım. 3-4 ay gibi bir süre kullandım. Çok büyük bir fark yaşamadım. He pat küt vurma sesi azaldı hatta büyük ölçüde yok oldu ama diğer sorunla devam etti... Sökmek ve orjinal kullanmak daha mantıklı...
  3. gurcanbulut

Arkadaşlar selam, Uzunca bir aradan sonra konu ile ilgili mesaj gelince konu ile ilgili acı tecrübelerimi paylaşayım dedim :) Arkadaşlar Rough Country 3" yükseltme kitini kullanmayın. Varsa aracınızda sökün... Neden bu kadar net konuşuyorum? yaklaşık 3 sene aracımda kullandım. bu yükseltme...
  4. gurcanbulut

3.7 Veya 2.8 Chorekee Arıyorum

Merhaba. 2005 model aracımı satıyorum. İlgilenirseniz sahibinden ilan numarası 473225101
  5. gurcanbulut

Lastik Ebat Değişimi

Bende %1.6 sık bir değişim söz konusu. 235/65/17 lastikten, 245/70/16 lastiğe geçiş yaptım. Ancak bende jant değişimi ile 0 ET jant taktım. Önler tampon altındaki karlığa sürtme yapıyor. Orijinal jant kullanımında bir sorun olacağını düşünmüyorum...
  6. gurcanbulut

2005 3.7 Yakıt Durumu Araştırması

Yol bilgisayarında görünen bende de 16.3 lt ama lpg tüketimini hesapladığımda sonuç 23 lt lerde görünüyor. Bujilerim biraz eskimiş olabilir onlara bir ara bakmakta yarar var dediğin gibi... SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. gurcanbulut

O zaman benim aracımda bir sıkıntı var diye düşünebiliriz... SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. gurcanbulut

Lastik Ebat Değişimi

Hocam 3.7 kullanıyorum. 3" yükseltme ile 245/70/16 kumho at51 lastik kullanıyorum. 0 et jantlar ile sürtme yapıyor. 2" yükseltmede orjinal jantlarını kullansan bile sürter diye düşünüyorum çünkü lastik çapı baya büyüyor... SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. gurcanbulut

Arkadaşlar merhaba, Kış aylarının gelmesi, havaların soğuması, trafiğin artması ile yakıt tüketimim alt üst oldu. Sizlerden bilgi almak istedim. Yazın 18-19 lt olan lpg tüketimin 23 lt civarina çıktı. Sizde durum nedir? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. gurcanbulut

Jeep Liberty Kapı Hoparlör Boyutları

Ben aldığım hoparlörler ço iyi demedim zaten. Mid takımlarının çok daha iyi olduğunu biliyorum... Ben sadece aldığım hoparlörleri yazdım. Hatta arkalara alırken yazdığınız hoparlör takımınıda alabilirim dedim...
  11. gurcanbulut

Teşekkür ederim cevap için. Sony XS-N1640 16 cm 4-yollu 300W Hoparlör takımı aldım. Bi mid takımı gibi olmasada feci ses vermiyor. 16.5 cm boyuttaki hoparlörler uygunmuş. Ön tarafta o kapı aparatları vardı ancak arkada yoktu. Belki arkya alırken linkini gönderdiğiniz mid takımını alabilirim...
  12. gurcanbulut

3.7 Ile Ilgili Yardım

Aracımdaki ses ve vuruntu sorununuda çözdüm arkadaşlar. Arka salıncak burçları sıfırlanmış. Onlar değişince vuruntu olayıda bitti. Yani korktuğüm gibi şanzuman falan değilmiş. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. gurcanbulut

Arkadaşlar merhaba, 2005 kj için kapı hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Boyutu hakkında bilgisi olan varmıdır. Daha önce değiştirenlerden bilgi almak isterim. Aracıma pioneer teyp taktım ve ses kalitesini arttırmak istiyorum. Önerilere açığım... SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  14. gurcanbulut

3.7 Ile Ilgili Yardım

Kalörüfer petekleri değişti arkadaşlar. Eskisini söktük içinde tortular taşlaşmış %70 falanı kullanılmaz halde idi. Ne kireç sökücü ne başka bişey kar etmedi... Çıkma temiz bir petek aldık taktık. Kışın eziyet çekmişiz. Öyle böyle ısınmıyor aracın içi... Rahata erdik sonunda... Hee bir şekilde...
  15. gurcanbulut

Hocam yükseltme işini araştırırken bir yığın şey söylendi bana. Benim araç benzinli olduğu için daha geniş bir seçim alanım vardı Allahtan... Rough Country alırkende bir yığın şey söyleyen oldu. Ben aldım memnunum sıkıntısı yok. Bunlarda da sıkıntı yaşayacağını sanmam. İkiside kaliteli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri