gurcu55 kullanıcısının son içeriği

1. G

Uzman Sorusu

Ynt: Uzman Sorusu Bu işe yarar belki :) https://www.facebook.com/photo.php?v=3597544892248&set=vb.128843317136142&type=3&theater
  2. G

Fren Sorunu

Ynt: Fren Sorunu ankaradan samsuna getirdim arabayı yolda hiç bişey olmadı neden olmadı orasınıda bilemiyorum. samsuna gelince başladı. Ama yolda boşa atınca hafif yavaşlıyordu arabayı bişeyin kastığı belliydi ama ilk defa lada nivaya bindiğim için anlayamadım heralde sürekli 4 çeker olduğu...
  3. G

Fren Sorunu

Ynt: Fren Sorunu Cumartesi fren merkezini değiştirdim Pazarda araziye çıktım ama bir sorun çıkmadı düzeldi gibi gözüküyor inşallah tekrar kitlemez. Bilgileriniz için teşekkür ederim.
  4. G

Fren Sorunu

Ynt: Fren Sorunu İyi bir usta olsa saten bukadar sıkıntı çekmezdim ilçede olduğum için biraz sıkıntılı. Sizinde dediğiniz gibi basittir altı üstü bi fren ama işte burdakı ustalar için nekadar basit orası meçhul. Bakalım fren ana merkezin siparişini verdim eğer oda olmassa o zaman nerden...
  5. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ben Soner Samsun'da yaşıyorum. Yeni aldığım Lada Nivamla aranıza kaltılmış bulunuyorum. Saygılar
  6. G

Fren Sorunu

Merhabalar. 2 ay önce aldığım yeni Lada Nivamla aranıza katılmış bulunmaktayım. Aracımdan memnunum. Sadece fren sorunumuz var. Araç hareket halindeyken fren kullandıktan sora araç gitgide yavaşlama başlıyor ve son olarak araç kendi duruyor. Sonrasıda olduğu yerden kalkmıyor. Arazi vitesinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri