guvenk kullanıcısının son içeriği

1. guvenk

Bolu Aladağ 24-25 Aralık Kampı

bu hafta sonu bolu bölgesinde kamp düşünüyoruz ve doğrusu ısınma ile ilgili önerilerinizi merak ettim :)
  2. guvenk

Tek Başına Kamp

delmece yaylasına birçok defalar gitmiş ve oranın sevdalısı biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. gerçi yaylanın merkezi yerine daha iç kısımlarında kamp yapmayı tercih etmekle birlikte ( 2 gece kaldığımız zaman dahi tek bir insan görmedik ) geniş, yeşil düzlüklerinde aradığınız sakinliği...
  3. guvenk

Ballıkayalar

Ynt: Ballıkayalar kendi adıma ballıkayalar a günübirlik harici kamp maksadıyle aktivite düşünmem. 2-3 gün kalınacak bir bölge değil bana göre. sapancada erdemli köyü girişinde soğucak yaylası diye tabela var ve size bu yaylayı yakın da olması sebebiyle tavsiye ederim. yolu ilk tırmanışta araç...
  4. guvenk

06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !!

Ynt: 06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !! maalesef ki öyle dostum. orada mevcut ocak yerleri yapmışlar, gece ızgara vs için kullanılıyor ama haricen ateş yakalımda çevresinde oturalım, eğleşelim durumları yok :)
  5. guvenk

Ynt: 06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !! Biz 3 arkadas gecen sene Mayıs baslarında 1 gece kaldık, oldukça keyifli bir yer katılıyorum. Görevlilere yaptığımız rica sonucu onların gösterdiği yere değil büyük golün kenarına çadır kurduk ve o bol miktarda ki kurbağa...
  6. guvenk

Ynt: 06/10/2012 Tarihinde Kamp Ama Nerede Hala Karar Veremedik !! hafta sonu birkaç aile, bahsini ettiğiniz bölgeye çadır kampı amaçlı gezi düşünüyorduk. iğneada ya gitmekle birlikte demirköy bölgesinde bildiğim yer yoktu. tavsiyenizi dikkate alarak mutlaka değerlendireceğim. güzel bir bilgi...
  7. guvenk

Kırklareli - Demirköy Civarında Kamp

Ynt: Kırklareli - Demirköy Civarında Kamp bu hafta sonu kısmetse birkaç aile olarak bahsettiğiniz bölgeye kampa gideceğiz. daha önce muhtelif yerlerde yaz-kış kamp yapmama rağmen demirköy tarafında ilk defa kamp yapacağız ve umarım normal binek araclarla ulaşabileceğimiz dere kenarı, ağaçlık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri