HAKAANKAYA kullanıcısının son içeriği

1. HAKAANKAYA

Karavan Yapımı Üzerine ........

karavan yapımı üzerine: kendi karavanını yaratmak senin elinde tek yapman gereken tanıdık samimi sanatkar bir marangoz arkadaşının olması eskişehirden aldığımız 1986 model wolksvagen LT28 aracı yeniden restore ediyoruz resimlerini çok yakında sizlerle paylaşacağım
  2. HAKAANKAYA

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım arkadaşlar slm 50 nc veya 35 nc motokaravan hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum 1987 model zannedersem altı aylık m.t.v vergisi 258 tl trafik sigortasını bilmiyorum bunun gibi senelik başka ne masrafları olabilir...
  3. HAKAANKAYA

Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama)

Ynt: Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama) slm lar buda çiçekli sokak giydirme
  4. HAKAANKAYA

İNVERTER NEDİR ?

İnverter, İnvertör Nedir? inverter; DC gerilimden AC gerilim elde etmek için kullanılan bir cihazdır. Mesela UPS lerde de invertör+ convertör kullanılır. AC gerilim önce konvertörde doğrultulur (DC ye cevrilir) sonra da bu DC sinyal invertörde AC ye çevrilir. Inverter'i anlayabilmek için...
  5. HAKAANKAYA

Ynt: Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama) sayın Atilla dinçerin affına sığınarak onun aracınıda photoshopladım sevgiler
  6. HAKAANKAYA

Ynt: Araç Giyidrme (ya da Dış Kaplama) slm benimde photoshop ta bir kaç çalışmam var bunlar görüntü olduğu için reklama girermi vergisi olurmu tşk.ler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,985
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri