hakan075 kullanıcısının son içeriği

1. H

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) şubat ayı olabilir geçtiğimiz sınavda morstan bir soru gelmişti kolay gelsin
  2. H

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) soru bankasındanki soruların baılarının birebiri sınavda çıkar soru bankasındaki soruları ezberlemeniz yeterli olucaktır
  3. H

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır aynen öyle olabilir öyle olsa iyi baya iyi olur :)
  4. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır geçen sene hızlı gelmiş bu sene baya yavaş herhalde bu sene sınava giren baya bi kişi var
  5. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır oha bu ne ya çok hızlılarmış :D
  6. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır benimkide ta3dhm olsa güzel olur
  7. H

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır aynen bende baya merak ediyorum çağrı işaretimin nasıl olacağını :)
  8. H

Motorola El Cihazı Programlama Kablosu

Ynt: Motorola El Cihazı Programlama Kablosu 409 shoptan alabilirsiniz
  9. H

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf gümrükten direk %20 vergi verip ve belgemizi ibraz ederek alabilirmiyiz.
  10. H

Ynt: Motorola El Cihazı Programlama Kablosu ben buldum bi tane program kablosu 15 dolara istermisiniz
  11. H

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf aynen demek istediğim buydu.
  12. H

Dağcılık için telsiz önerisi

Ynt: Dağcılık İçin Telsiz Önerisi profesyonel pmr denilen cihazlardan alıp çıkış gücünü 3 watta kadar yükseltirebilirsiniz. kirisun pt 558 modelini alabilirsiniz 3 wattla ormanlık alanda 11 km konuşma mesafesi var
  13. H

Ynt: Motorola El Cihazı Programlama Kablosu cihazın kablosunu yurt dışından alabilirsiniz elimde programı olucak bulursam atarım
  14. H

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf benim demek istediğim atıyorum el cihazınızı düşürdünüz yada kaybettiniz genelikle kaybettiğiniz cihazlar btk ya teslim edilir siz btk ya gittiğinizde cihazın tk ya kayıtlı olup olmadığına bakılır yurt dışından getirdiğiniz cihazınızı faturasını beyan ederek tk ya kayıt...
  15. H

Hf/ Vhf/ Uhf

Ynt: Hf/ Vhf/ Uhf özür dilerim başka bir cihazla karıştırdım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.