hakanaytac kullanıcısının son içeriği

1. hakanaytac

Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim

Ynt: Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkür ederim çok sağolun Iyi günler...
  2. hakanaytac

Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim

Ynt: Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu evet off road ağırlıklı kullanıcam linklerini paylaştığım cihazlar nasıl bunun için uygun mu .?
  3. hakanaytac

Ynt: Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Reha bey mesela böyle bir şey buldum bunda gps var mı https://baytekin.com.tr/urun.aspx?KID=&CODE=010-011118-11 ya da böyle bir şey https://baytekin.com.tr/urun.aspx?KID=&CODE=010-01123-29
  4. hakanaytac

Ynt: Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim Selamlar Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ben hem şehir de hemde arazi de kullanmak için bi navigasyon arıyorum GPS i ayrı mı almamız gerekiyo Navigasyonlarda GPS yoksa zaten bi işe...
  5. hakanaytac

Merhaba arkadaşlar aracıma navigasyon almak istiyorum araştırdım Garmin markasının methini duydum ancak hangi modelini almalıyım bilmiyorum yaylaları dağları gezerken benim işime yarayacak bi navigasyon lazım bunun için hangisini tercih etmeliyim, ilginize şimdiden teşekkürler..
  6. hakanaytac

Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero

Ynt: Land Cruiser V8 Vs Mitsubihi Pajero http://forum.donanimhaber.com/m_12180013/tm.htm http://arsiv.otomobil.ntvmsnbc.com/inceleme-t-mitsubishiPajero.asp Buyrun arkadaşlar Pajero Arazide Dünya'da kendini kanıtlamış ve kanıtlamaya devam etmektedir... Şöfor faktörlerini atlıyoruz sanırım bunun...
  7. hakanaytac

Land cruiser v8 vs mitsubihi pajero

Ynt: Land Cruiser V8 Vs Mitsubihi Pajero Kesinlikle Pajero derim donanıma en çok cevap veren pajerodur Dünya'nın en iyi arazi aracı tescilli ( 12 kez 5 kezi üst üste olmak üzere Dacar Ralli sini kazanan tek araç) olduğunu unutmamak gerek hatta çölde Land Curiser ve Pradoları Çeken Pajeroları...
  8. hakanaytac

Sevgili Arkadaşlar Saygıdeğer Abiler R/d Lock - Astc İle İlgili Bi Durum

Ynt: Sevgili Arkadaşlar Saygıdeğer Abiler R/d Lock - Astc İle İlgili Bi Durum Yani Arka kilit dışında intense modeliyle aynı teşekkür ederim..
  9. hakanaytac

Ynt: Sevgili Arkadaşlar Saygıdeğer Abiler R/d Lock - Astc İle İlgili Bi Durum Teşekkür ederim Ahmet bey peki hangi arazi seçenekleri var bu araçta?
  10. hakanaytac

Ynt: Sevgili Arkadaşlar Saygıdeğer Abiler R/d Lock - Astc İle İlgili Bi Durum Şimdi Bu araçta Differansiye Kilidi var mı yok mu bir de bu araçdaki arazi seçenekleri nelerdir 4H, 4HL 4LLc hangileri var bunlardan..?
  11. hakanaytac

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-hatasiz-2009-model-4x4-kilitli-diferansiyel-mitsubishi-intense-156295038/detay Öncelikle herkese iyi forumlar benim bi sorum olacaktı uzun süredir 4x4 L200 araç araştırıyorum şuan bunu buldum ancak araca intense modeli yazıyor...
  12. hakanaytac

2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında Gökhan bey numaramı gönderdim özelden tekrar çok teşekkür ederim yardımınız için...
  13. hakanaytac

2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında Gökhan bey bize de yardımcı olur musunuz bu hususta Nurullah beyle irtibata geçip bize uygun bi araç bulmasını rica etsek olur mu yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum doğru aracı bulmakta zorlanıyorum gerçekten baktığım araçlarda...
  14. hakanaytac

Acil Yardım... Arkadaşlar İzmir Ve Adana Da 1'er Tane Araç Buldum Kimler Var İzmir Ve Adanadan Kime

Ynt: Acil Yardım... Arkadaşlar İzmir Ve Adana Da 1'er Tane Araç Buldum Kimler Var İzmir Ve Adanadan Kime Baktırabilirim Yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum şimdiden ilginize teşekkürler... Önceliğim Adana'daki Araç...
  15. hakanaytac

Acil Yardım... Arkadaşlar İzmir Ve Adana Da 1'er Tane Araç Buldum Kimler Var İzmir Ve Adanadan Kime

Arkadaşlar Adana'da 2007 L200 İntense Lüx 4x4 bi araç buldum ve ben İstanbul'da ikamet ediyorum aracı orda kime baktırabilirim güvenilir ve işten iyi anlayan tanıdıklar varsa yardımcı olabilir misiniz ve İzmir de L200 Magnum var 2006 İzmir de Güvenilir ve iyi anlayan birileri varsa ve yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri