hakman44 kullanıcısının son içeriği

1. H

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Aynen katılıyorum. Bir önceki mesajımda söylemek istememiştim. Asıl söylemek istediğim ise bu tür insanlarla fazla samimiyet sonunda büyük pişmanlıklara neden oluyor. İlerleyen samimiyet aşamalarında bu arızalı tiplerin farklı ve korkunç talepleriyle yüz yüze kalınabilir.
  2. H

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

KARAVAN İLE SAĞLIKLI BİR KAMP DÖNEMİ İÇİN ŞU İNSANLARDAN UZAK DURUN ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ÇOK KONUŞANLAR İyi bir dinleyiciyseniz -ki eğer gerçekten öyleyseniz çevrenizde bu gibi insanlardan çok olacaktır.-...
  3. H

Terios'a Sonradan Klima Takılabilir mi?..

Ynt: Terios'a Sonradan Klima Takılabilir mi?.. Çok pahalı olur.
  4. H

Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?..

Ynt: Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?.. Ömer Bey sizi LPG konusunda ikna edememiş anlaşılan... Ben BRC taktırdım ve açıkçası rahatladım. BRC'yi tercih sebebim ise Daihatsu'nun uzun araştırmalar sonucunda kendi orjinal LPG'li araç üretimlerinde BRC'yi tercih etmeleri oldu. Aracınızı...
  5. H

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Bujileri değiştirdikten sonra beyinle alakalı bir ayar falan yapıldı mı? Ben kendim değiştirdim. Herhangi bir yere de ayar falan için gitmedim. Tabii benimki 2003 model 1,3 olduğundan sizinki gibi iridium buji değil 3 tırnaklı normal buji NGK marka. Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri