halil-frontera kullanıcısının son içeriği

1. H

Lütfen Bu Sorunlara Nasıl Cözüm Bulabilirim

Ynt: Lütfen Bu Sorunlara Nasıl Cözüm Bulabilirim hocam direksiyon kutusunu sökmek bir hayli zor ben aracı ilk aldığımda aracı çekici ile bir yerden başka bir yere götürmüşler çekici geri zekalısı geri zekalı diyorum çünkü bu araç yaklaşık 1900 kg rot koluna halatı takıp araca yüklemeye çalışmıs...
  2. H

Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası

Ynt: Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası parçayı taktıktan sonara kontak açıkken kutup başını 8 defa yerine tak 1 saniye bekle çıkar bu esnada rölanti sensörünü dinlersen kendini ayarlamaya çalıştığını göreceksin beyin parçanın ucundaki fişeyin konumunu ayarlıyor bu işlemle
  3. H

Ynt: Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası blue3383 eger sorununu çözemediysen tel aşağıda ara yardımcı olurum 05413883447
  4. H

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor arkadaşla frontera 3.2 lerde vites D konumunda max 90 kmh kadar dügmeye basıp geçirebilirsiniz ve max aynı hızlarda 4x4 den çıkarabilirsiniz, lakin 4L ve 4H vitesini 4x4 de iken otomatik vites için söylüyorum N konumuna yani...
  5. H

Motor Numarası.

Ynt: Motor Numarası. MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI DEĞİLDE BU İŞLER İÇİN TEKNİK ÜNİVERSİTEDEN RAPOR ALMANIZ LAZIM GEÇMİŞ OLSUN BEN NOTERİN MOTOR NUMARASININ İLK RAKAMINI YANLIŞ YAZMASINDAN DOLAYI BİR DÜNYA UGRAŞMIŞTIM 6VD1 GVD1 OLARAK GİRMİŞLERDİ CANIM CIKTI DÜZELTENE KADAR Kİ BU DAHA CİDDİ BİR...
  6. H

Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu

Ynt: Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu EVET SIKILIYOR LASTİĞİ SÖKTÜKTEN SONRA TAM GÖBEKTE 6 ADET ALYAN CIVATA VAR ONLARIDA SÖKÜYORSUNUZ DAHA SONRA BİR SEKMAN GELİYOR KARŞINIZA SEKMANI TERİNDEN CIKARIP KAPAGI ALIYORSUNUZ DAHA SONRA ORTADA RULMAN SIKMA SOMUNUNUN ÜSTÜNDE 3...
  7. H

Ynt: Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu ben aracımdan cok memnunum bu yazdıklarım hep ufak tefek problemler her araçta ola bilen şeyler ama ben ustaların tavrına ayar oluyorum karşısındaki insanı hiç bir şeyden anlamıyormuşuz zannedipte öyle davranmaları canımı sıkıyor
  8. H

Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor arkadaşlar lpg de benim araç 0,50 kruş yakıyor şu an burda gaz fiyatı bazı yerlerde düştü 2,65 tl den alıyorum 0,45 kuruşada şehir içi düştügü oluyor ama cok fazla trafikle işim olmuyor akşamları eve dönerken biraz trafikte kalıyorum ama pek etkilemiyor lpg...
  9. H

Ynt: Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu istanbuldayım ben ya bu ustalar acemi değil gayet işi bilen ustalar ama amaç sadece para kazanmak insan kazanmak olmadığı için böyle davranıyorlar elimden gelen her konuda yardımcı olurum burdan yazın veya e-mail...
  10. H

slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra gene ben bu gün size bahsedeceğim konu servislerin bile bilmediği kendini sadece servis acıp parça satmaya çalışan insanların biz araç sahiplerini yolunacak kaz olarak görmelerine yeni bir örnek daha teşkil edecek bir kaç hadise anlatacagım. aracımı alırken...
  11. H

Ynt: Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası SENSÖR İLE İLĞİLİ FAKLI PAYLAŞIMLARIM DİĞER KONUDA AYRINTILI BULABİLİRSİNİZ
  12. H

Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü

Ynt: Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü BİLMİYORUM SİZ TAKTIRDINIZMI AMA ISUZULARIN PARÇALARIDA DELİ PARA ZATEN ÖN TAKIM MALZEMESİ OPELDE VAR AMA TANESİ 100 TL ISUZUDA AYNI FİYATLAR. BULAMADIĞIM İÇİN YAPMADIM, PAHALI OLDUĞU İÇİN YAPTIM AYRICA RÖLANTİ SENSÖRÜ OPELDEDE VAR FAKAT 900...
  13. H

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? arkadaşlar benim aracımda fazla yakıyor 3,2 frontera lpg de şehir içi 0,67 kuruş şehir dışı 0,40 kuruş arızalı olan gaz enjektörlerim vardı onları değiştirdim değiştirmeden önce 1 tl yakıyor ve araç düzensiz çalışıyordu şuan bu kadar düşürdüm fakat yinede...
  14. H

Frontera 3.2 Salıncak Burcu Ve Rölanti Sensörü

selamlar opel fronteramın rölanti sensörünü megan 1 in rölanti sensörüyle halletmiştim ancak rölentinin 1200 devirlere sabitlenmesi sıkıntı yarattı bende farklı bir çözüm buldum bir opel çıkmacısından opel corsa b nin rölanti sensörünü buldum sensör opel fronteranın sensörüyle aynı sadece...
  15. H

Ynt: Frontera 3.2 Rölanti Senserü Arızası benim asıl canımı sıkan mevzu servislerin veya opelci ustaların sanki bu araba gökten inmiş gibi biz bu araca bakmıyoruz demeleri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri