hammerp40 kullanıcısının son içeriği

1. hammerp40

Jeep Cherokee 3.7 Titreşimli Çalışma Vs...

2 gundur usta usta geziyorum ( bir kaci amerikanci) arabada birsey bulamadilar. Hatta hepsi gordugum en temiz cherokee dediler. Tikir tikir hersey vb seyler soyleyip gonderdiler. Birde lpg sistemine bakicam artik
  2. hammerp40

Abi napyın ya :) valla insallah problem. Bu degildir. Valla baya sikinti yoksa.
  3. hammerp40

Yani öle aleni bi eksiltme yok 2 3 ayda bir yarım litre fln ekleme yapıyorum. Neden hocam
  4. hammerp40

Bobinlerin yerlerini değiştirerek bujileri kontrol ederek bir bakayım yarın
  5. hammerp40

Benzinde çalışıyor ya ilk gaza geçene kadar oluyor problem. Ama dediğim gibi gazdada seyir halinde gaz vermeden ilerlerken stop etme yada gazı verdiğimde devir çakılıyor sonra sarsıntı olup toparlıyor. Bosch marka buji takmıştık enson. Oda uyum sağlamamış olabilir belki
  6. hammerp40

Yani birde söyle bir durum var. Soğukken ilk çalıştırdığımda benzin gelmiyor sanırım. Gaz vererek yada marşa uzun basarak çalıştırıyorum. Benzin pompası geldi yada filtresi geldi aklıma. Sıcakken direk marş alıyor ama.
  7. hammerp40

Arkadaşlar bir süredir aracım ilk marşta normal çalışıyor bir süre sonra titreşim komple artıyor arıza ışığı yanıp sönüyordu. Kontağı kapatıp tekrar gaz vererek çalıştırdığımda normale dönüyor,fakat giderken ara ara titreşim hissediyordum ve bazen gazı kestiğimde seyir halinde stop...
  8. hammerp40

A
  9. hammerp40

Liberty Renegade Motor Yağı Yardim

merhaba arkadaşlar. Eski yazıları okuyarak gittim ama yağlara bakinca biraz kafam karıştı. aynı markadan aynı vizkozite de farklı ürünler var. aracım 2003 model 3.7 cherokee. LPG li. yardımcı olursanız sevinirim.
  10. hammerp40

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

Hata kodlarını hatırlamıyorum malesef. Ama motor kumanda iletişim arızası gibi birşey yazıyordu
  11. hammerp40

Jeep Grand Cherokee Zj 5.9 1998 Immobilizer Alarm Çalışmıyor Yardım?

herkese merhaba 2003 model cherokee 3.7 im var 2 aydır immobilizer(sanırım) ışığım sürekli yanıyor. fakat arabam,kilitler vs... hepsi çalışıyor. bilgisayara bağladığımızda 2 hata çıkıyor ama hataları malesef silemiyoruz. hatırladığım kadarı ile merkezi kumanda sistemi iletişim arızası gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri