Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzinde çalışıyor ya ilk gaza geçene kadar oluyor problem. Ama dediğim gibi gazdada seyir halinde gaz vermeden ilerlerken stop etme yada gazı verdiğimde devir çakılıyor sonra sarsıntı olup toparlıyor. Bosch marka buji takmıştık enson. Oda uyum sağlamamış olabilir belki
Yani birde söyle bir durum var. Soğukken ilk çalıştırdığımda benzin gelmiyor sanırım. Gaz vererek yada marşa uzun basarak çalıştırıyorum. Benzin pompası geldi yada filtresi geldi aklıma. Sıcakken direk marş alıyor ama.
Arkadaşlar bir süredir aracım ilk marşta normal çalışıyor bir süre sonra titreşim komple artıyor arıza ışığı yanıp sönüyordu. Kontağı kapatıp tekrar gaz vererek çalıştırdığımda normale dönüyor,fakat giderken ara ara titreşim hissediyordum ve bazen gazı kestiğimde seyir halinde stop...
merhaba arkadaşlar.
Eski yazıları okuyarak gittim ama yağlara bakinca biraz kafam karıştı. aynı markadan aynı vizkozite de farklı ürünler var. aracım 2003 model 3.7 cherokee. LPG li. yardımcı olursanız sevinirim.
herkese merhaba
2003 model cherokee 3.7 im var 2 aydır immobilizer(sanırım) ışığım sürekli yanıyor. fakat arabam,kilitler vs... hepsi çalışıyor. bilgisayara bağladığımızda 2 hata çıkıyor ama hataları malesef silemiyoruz. hatırladığım kadarı ile merkezi kumanda sistemi iletişim arızası gibi...