Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yatağımız vardı tam ölçüsünü hatırlamıyorum.Çadırı almadan önce basık olduğu ile ilgili yorumları ben de okudum.Eşimin boyu 1.90 ve rahatına düşkündür.Ona rağmen hiç şikayet etmedi.Boyu uzun olunca haliyle de ayakları uzatınca çadırı kaplıyor.Ama uyurken ayakları toplayıp uyuduğu için eşim çok...
Çadırım geldi gerçekten kurulumu toplaması çok kolay.3 kişi hatta bir çocuğumuz olsa 4 kişi bile rahat kullanılacak bir çadır gibi duruyor.İlk deneyimimizi yarın yapacağız.Çok heyecanlıyız
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Uzun araştırmalarım sonucunda arpenez 2 seconds fresh and black easy 3 modelini sipariş verdim.Geldiği gibi bir kamp planımız var.Olumlu olumsuz yorumları sizlerlede paylaşırım
Merhaba arkadaşlar doğaya olan tutkumuz sonucunda bundan sonra çekirdek ailemle çadır kurmaya karar verdik.6 yaşında bir oğlum var.Kamplarımız bir hafta Ve daha uzun süreli olacağı gibi bazen sadece haftasonu hatta günübirlik kamplarda olabilir.
Kış haricinde diğer mevsimlerde kamp yapmayı...