Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bisiklet Turu Esnasında Karşılaşılabilecek Tehlikeler
Önerileriniz için çok teşekkürler. Tur haritamız üzerinde oldukça çalıştık ve sizin de dediğiniz gibi gece yolculuk yapmak zorunda kalmamak için mesafeleri hızımıza uygun olacak şekilde ayarladık. Tur öncesi ve tur esnasında...
Ynt: Bisiklet Turu Esnasında Karşılaşılabilecek Tehlikeler
Gürkan Genci takip ediyorum, teşekkürler. :)
Yanıt olmayışını bisiklet turlarının tehlikeli olmadığı şeklinde yorumlamak istiyorum :)
Merhaba
Bu yaz bir arkadaşımla Antalya'dan İzmir'e yaklaşık 20 günlük bir bisiklet turuna çıkmayı planlıyoruz. Mümkün olduğunca çadırda konaklamaya çalışacağız. Bu planımı anlattığım çoğu insan bisikletle uzun tura çıkıp dışarıda konaklamanın tehlikeleri konusunda oldukça tedirginler.
Daha önce...
Merhaba
Yazın bisiklet turuna çıkmayı planlıyorum ve Kumluca şehir merkezinde konaklamam gerekecek. İnternetten araştırdım fakat nerede kamp kurabileceğime dair bir bilgiye ulaşamadım ve internete ilan veren pansiyonların fiyatları da oldukça yüksek. Kamp kurabileceğim güvenli bir yer ya da ucuz...