Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Malatya'da Off Road'cu Aranıyor
Mrb kaya bey, ben elazığdan suat bende burada tek takılıyorum isterseniz ufak bir tanışma etkinliği yapalım saygılar.
Ynt: Malatya'da Off Road'cu Aranıyor
Hayırlı uğrlu olsun,siz nezaman isterseniz bi program yaparız özellikleDOĞANŞEHİR - KARAGÖL e bir program yapmayı düşünüyoruz.Program netleşince sizede bilgi veririz.
Ynt: Fırat Nehri ve Sivrice Civarları ( 02 - 03 Ekim 2010)
Kömürhan köprüsü ile sivrice arasında kalan ormanlık bir bölge enfes yerler...Daha çok foto var ama yüklenmesi için sabır lazım oda bende yok Daha çok foto için uğraşırım. Saygılar
Ynt: Fırat Nehri ve Sivrice Civarları ( 02 - 03 Ekim 2010)
yüzlerce resim var ama şu sitelere resim atmak işkenceden de beter,başka fotoğraf atamıyorum kusura bakmayın
Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel
Öncelikle kolay gelsin,bence hiç derz dolguya gerek yok. straforu kaplamak için koli bandı ile baştan sona kadar sarıp yapıştırırsanız ( strapforun iç tarafını hariç ) iki üç kat olsa daha iyi olur ,polyester ısınsa bile strapfora zarar vereceğini düşünmüyorum...
Ynt: Land Rover Discovery Bagaj Koltuğu Yerine Avadanlık Projesi
Ellerinize sağlık.Yani hiçbirşey bilmeyen biri olsa sizin bu anlattıklarınızla valla prof olur Çok tşk.ederiz gayet açıklamalı bir bilgi elleriniz dert görmesin arkadaşım...