harunakgun kullanıcısının son içeriği

1. harunakgun

Hayata Umutla Mutlulukla Bakamıyorum.

Ynt: Hayata Umutla Mutlulukla Bakamıyorum. Böyle düşünmemiz gerekiyor ki para için her şeyi yapalım. satılalım, alınalım, harcanalım, harcayalım. Hep daha iyisini, yenisini alalım. Hayır, para değil her şey. Her şey sen her şeyi nasıl düşünüyorsan odur. Gerçi malum hayat şartları gereği...
  2. harunakgun

Cj-8 Yağ Kaçırma

Ynt: Cj-8 Yağ Kaçırma Eyvallah, bi kaç gündür pek fırsatım olmadı ama haftasonu tekikleri yapacağım (: yorumlarınız için teşekkürler.
  3. harunakgun

Cj-8 Yağ Kaçırma

Merhaba arkadaşlar, Bizim yaşlı oğlan altına kaçırıyor. Akşamları aracı bıraktığım yer ertesi gün nokta nokta yağ içinde kalıyor. Çok büyük miktarda bir akıntı yok ama şu an arabayı park ettiğim sokak her gün farklı bir yere parketmek durumunda kaldığım için epey kirlenmiş durumda. Sebebi ne...
  4. harunakgun

Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı

Ynt: Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı Ben bostancıdayım, konsept itibari ile usta adını vermem doğru olmayabilir. Ancak istanbuldaki herhangi bir yere götürebilirim aracımı. Bu seferlik işi bu ustaya hallettirmek durumunda kaldım aracın çekiciyle taşınması gerektiği ve en yakında onun olması...
  5. harunakgun

Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı

Ynt: Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı çok teşekkürler. ancak makul bir kıyaslama yapabilmek için öncelikle istanbuldaki işçilik fiyatlarını öğrenmeye çalışıyorum. Zaten duruma göre bundan sonraki bakım onarımlarım için aracımı hangi ustaya emanet edeceğim çıkacak ortaya.
  6. harunakgun

Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı

Ynt: Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı hehe, ben de mi kayseriye taşınsam.
  7. harunakgun

Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı

Merhaba; Yeni bir güne yeni bir problemle başladık. Evladım canım cj-8'imin debriyajda iki gündür kendini belli eden bir sıkıntı vardı, ara ara boşalıyordu. Dün akşam kadıköyde tamamen boşaldı. Pompalamak falan hak getire. Mecbur çektirdik. Bende 5 ileri BA10/5 şanzıman ve NP 231 arazi...
  8. harunakgun

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Çorbada tuzumuz bulunsun; https://www.facebook.com/harunakgn/media_set?set=a.10152016951608219.1073741826.713353218&type=3
  9. harunakgun

Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim

Ynt: Cj 5 De Direksiyonu Tam Olarak Çevirdiğimizde Oluşan Titreşim Merhaba, Bende CJ-8'var, aynı şeyi ben de yaşıyorum ancak benim direksiyon hidrolik ve turu diğer cj-8'lere göre daha fazla. Bu durum dönüşlerde direksiyonun dönmesi gereken limitten fazla dönmesinden kaynaklanıyor. Tekerlerler...
  10. harunakgun

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Elimde epeyce fotoğraf var, akşam iş çıkışı yüklemeye gayret edeceğim.
  11. harunakgun

Arkadaşlar çok keyifli ve bir o kadar da yorucu bir festivaldi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler!
  12. harunakgun

Cj-8 Gaipten Gelen Sesler

Ynt: Cj-8 Gaipten Gelen Sesler cevabınız için çok teşekkürler. ustalar kontrol etti, şimdilik bir sıkıntı yok gibi. Yakın zamanda öndeki istavrozları da değiştirmem gerekecek ama. onlar da biraz yıpranmış.
  13. harunakgun

4x4 Yaşam Kılavuzu

Ynt: 4x4 Yaşam Kılavuzu Merhaba, bilemiyorum geçici bir sıkıntı mı ama dosyaların hiç birini görüntüleyemiyorum. Başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
  14. harunakgun

Ynt: Cj-8 Gaipten Gelen Sesler Tekrar merhaba; 6. gezenbilir & boloff etkinliği için fazla vaktim olmadığından dayanamayıp iş yerinden kaytararak bostancı sanayiideki başkan jeep'e gittim, sorunun kaynağının istavrozlar olduğunu öğrendim. Aşınmışlar ve bu sebeple zorlanınca sürtünme...
  15. harunakgun

Merhaba, Öncelikle kendimi tanıyatım; istanbul anadolu yakasında oturuyorum. epeydir forumları ziyaretçi olarak okumakla yetiniyordum. bu ay başında yine gezenbilir üyelerinden biri olan Oto Gürbüz 'ün cj-8'ini satın aldım. Araçtan inanılmaz mutluyum, ancak ufak bir sıkıntım var, tecrübeli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri