has1237 kullanıcısının son içeriği

1. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan Tesekkur ederim.
  2. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan Zifhli lastik hakkinda bilginiz var mı? Tavsiye eder misiniz?
  3. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan tmm.tsk edrm.lastiktmr aparatlarini da goturuyum .
  4. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan selam. inşallah en yakın zamanda nevşehirden sırtıma sırt çantası alarak kayseriye gidicem . kayseri de bisikletimi aldığımız erciyes bisiklet (ayhan abi) var belki tanıyosunuzdur. oradan alacaklarımı alırım . ilerliyen zamanlarda da daha uzun tura çıkarım inşallah...
  5. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan bisiklet olarak hangisini tavsiye edersiniz ? batavus ve gazelle iyi mi? bende 28 cant 21 vites GİANT ESCAPE modeli var .
  6. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan teşekkür ederim değerli fikirleriniz için ; en mantıklısı çadır,römork ve çantalar olur. evet uzun yola çıkma hayalim var ama babam korkuyo ,liseyi bitirince inşallah ilk olarak nevşehir(ürgüp)-kayseri 60 km.
  7. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan Abi ben 16 yasindayim. Dogayi ve bisikleti cok seviyorum . Bu da ikisini bulusturuyor. Yazlari gezmek icin dusunuyorum.Butcem biraz kisitli. Malzeme olarak da en hafifini kullanmak lazim cunku oraya koydugum bisikletin tasima kapasitesi surucu haric 100 kg. Wc olarak...
  8. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan
  9. H

Bisiklet Karavan

Ynt: Bisiklet Karavan evet zor olur ozellikle yokuslarda ama on tekere elektrik motoru konulsa akusu de gunes enrjisine baglansa yapilabilir. Ruhsat gerektirir mi acaba ?
  10. H

Bisiklet Karavan

Bu tarz motorsuz bisiklet karavan yapabilir miyiz?
  11. H

Yardım !!!!! 1993 Model Jeep Cherokee Kare Kasa Ön Panjur, Sağ Sol Far Çerçevesi Sol Sinyal,sol Sis

Ynt: Yardım !!!!! 1993 Model Jeep Cherokee Kare Kasa Ön Panjur, Sağ Sol Far Çerçevesi Sol Sinyal,sol Sis Farı fiyat ne kadar olucak ?
  12. H

Yardım !!!!! 1993 Model Jeep Cherokee Kare Kasa Ön Panjur, Sağ Sol Far Çerçevesi Sol Sinyal,sol Sis

Ynt: Yardım !!!!! 1993 Model Jeep Cherokee Kare Kasa Ön Panjur, Sağ Sol Far Çerçevesi Sol Sinyal,sol Sis Farı ?.
  13. H

1993 model cherokee kare kasa jeep imizin ön panjur , far çerçeveleri, sol sinyal, sol sis farı , sol çamurluk kaportası 4 tane dodik aranıyor. yardımlarınızı bekliyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri