Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bisiklet Karavan
selam. inşallah en yakın zamanda nevşehirden sırtıma sırt çantası alarak kayseriye gidicem . kayseri de bisikletimi aldığımız erciyes bisiklet (ayhan abi) var belki tanıyosunuzdur. oradan alacaklarımı alırım . ilerliyen zamanlarda da daha uzun tura çıkarım inşallah...
teşekkür ederim değerli fikirleriniz için ; en mantıklısı çadır,römork ve çantalar olur. evet uzun yola çıkma hayalim var ama babam korkuyo ,liseyi bitirince inşallah ilk olarak nevşehir(ürgüp)-kayseri 60 km.
Abi ben 16 yasindayim. Dogayi ve bisikleti cok seviyorum . Bu da ikisini bulusturuyor. Yazlari gezmek icin dusunuyorum.Butcem biraz kisitli. Malzeme olarak da en hafifini kullanmak lazim cunku oraya koydugum bisikletin tasima kapasitesi surucu haric 100 kg. Wc olarak...
evet zor olur ozellikle yokuslarda ama on tekere elektrik motoru konulsa akusu de gunes enrjisine baglansa yapilabilir. Ruhsat gerektirir mi acaba ?
1993 model cherokee kare kasa jeep imizin ön panjur , far çerçeveleri, sol sinyal, sol sis farı , sol çamurluk kaportası 4 tane dodik aranıyor. yardımlarınızı bekliyorum...