hasankaan kullanıcısının son içeriği

1. hasankaan

5.2 Yolda Giderken Stop Etme Sorunu

Herkese merhaba, 97 ZJ sahibiyim aracım yolda ilerlerken stop ediyor zaman zaman. Bunu benzinde de gazda da yapıyor. Biraz araştırdım Krank Sensörü ya da Rolanti Motoru diyorlar. Sizce ilk önce ne ile başlamak lazım? Rolanti motorunu temizletmek iş görür mü? Bir de Krank sensörü için MOPAR tak...
  2. hasankaan

Ankara Çevresi Pazar Gezmesi

Herkese merhabalar, Pazar günü günübirlik bir gezi yapmayı planlıyorum. 97 model grand cherokee zj aracım var. Aracım stock off road vs değil ama hafif dağ bayır da dolanmak istiyoruz. sizin gibi gemiş görmüş abilerime danışmak istedim. Ankara çevresinde bu şekilde önerebileceğiniz bir yer var...
  3. hasankaan

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Bir ZJ de benden gelsin o zaman 97' GC ZJ Ankara'dan.
  4. hasankaan

Zj Için Ön Koruma Demiri Arıyorum...

bildiğim kadarıyla işlenmesi gerekiyor fakat ben işleten olduğunu çok düşünmüyorum :)
  5. hasankaan

malesef birkaç ustayla görüştüm fakat yapmıyorlar bu renk.... boya tutmaz bizim yaptığımız malzeme krom kalır demir diyor...
  6. hasankaan

Herkese merhabalar, 97 model zj sahibiyim. Aracımda daha önce takılı olan fakat aldığım kişi geri istediğinden vermek zorunda kaldığım ön demirden arıyorum. Altın sarısı sadece plaka kaplayan orjinal zj ön koruma demirini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Fotoğrafı da koyuyorum aşağıya...
  7. hasankaan

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Guncel bir uzun yol yakit bilgisi de ben vereyim, BRC sistem var aracimda. Ankara-Cesme ve tekrar Ankaraya donus sehir ici disi toplamda 1600 km yol yaptim. Sadece sehirlerarasi yolda olcumum 27 kurus olarak ciktim, 115 liraya 410 km yapti. Sehir ici ve disi karisikta da 32-33 kurus yakit...
  8. hasankaan

97' Zj Yükseltme Önerileri

Butun abilerime cok tesekkur ederim. Gercekten cok faydali oldu bu konusmalar. Detay bilgiler de beni yonlendirmek icin cok etkileyici oldu. 2" get ile yukseltmeye karar verdim. En kisa zamanda yukseltip paylasacagim fotografi ama acikcasi 235/70/16 lastiklerle olur mu olamaz mi emin olamadim...
  9. hasankaan

97' Zj Yükseltme Önerileri

Merhaba, 97 model zj sahibiyim. aracımı 2 inch yükseltmeyi düşünüyorum. bunun için takoz uygulamasının yeterli olacağını söylediler;fakat güvenlik ve konfor açısından rough country set de etkili olabilir diyenler de var. Öncelikle sizin gibi bilgi sahibi kişilere danışmak istedim. öncelikle...
  10. hasankaan

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Merbaha, 1997 Amerikan versiyon 5.2 ZJ sahibiyim. Aracimin suan guncel yakit tuketimi 235/70/16 kislik lastiklerle 130tl ile 270-280 km gidiyor durumunda. Yaklasik 46-47 kurus yakmakta. Sizlerin fikrini almak istedim normal midir ve sizlerin yakit tuketimi ne durumda? Tesekkurler..
  11. hasankaan

1997-1998 Zj (5.2) Aranıyor

Herkese İyi günler, 1997 ZJ sahibiydim mecburiyetten satmam gerekti şuanda tekrar bir ZJ arıyorum. 1997 1998 model ZJ önerebilecek, ya da satılık aracı olan varsa iletişime geçerse çok sevinirim. İlanlara baktım baya uzun süredir de inceliyorum fakat aradığım gibi diri bir araç bulamadım...
  12. hasankaan

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? Ankara +1 97 Model 5.2 ZJ
  13. hasankaan

Ankara Hangi Yetkili Servis? Akota Mı Doğan Mı?

Ynt: Ankara Hangi Yetkili Servis? Akota Mı Doğan Mı? Merhaba ben de 2005 Chrysler ve 1997 Jeep'imin bakimlarini Ankara HMC American's Garage'da yaptiriyorum. Isterseniz size de yardimci olmalarini saglayabilirim.. Cok durust bir servis. Akgun Aydin'in bayii oldugu donemlerde usta basi olan bir...
  14. hasankaan

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! http://www.sahibinden.com/164968115 ilanin linki burada, telefondan iletisim kurabiliriz sorulariniz icin.. Iyi gunler dilerim...
  15. hasankaan

Sizce Hangi Zj

Ynt: Sizce Hangi Zj Merhaba, Sıkı bir ZJci olarak size hiç durmadan alın ama alırken de dikkat edin derim, piyasada 20 bin tl'ye satılık olan araçlarda çok büyük sıkıntılar çıkıp hem sizi hem de bütçenizi yorabilir. Ben 1997 Grand Cherokee aracımı satıyorum. İlginizi çekerse bilgi için beni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri