hasankardeş kullanıcısının son içeriği

1. H

Defender Toplama- Alma Yardim Lütfen!

madem bir kullanıcısınız sizden de yaralanayım , aracın yakıt masrafı nedir acaba , birde keyfi hariç sanayiye gitme aralığınız :) :)
  2. H

Bu fotoğrafı paylaşarak körpecik bir delikanlıyı kaybettiniz:) :) Bu arada kazasız belasız , güzel günlerde kullanın
  3. H

Tüm defenderler size kalsın diye soğutmayın beni lütfen :) :) :)
  4. H

Aşk nedir bilir misin herkese 1988-1998 arası bi defender alıp paşa gönlüme göre düzenleyip kullanıcam dediğimde insanlar beni çok romantik ya da ergen buluyor , bu iş artık İzzet-i nefs meselesi oldu yapıcam bu işi ama çok bilgisizim, acemiyim elimden geldiğince Bilgi ediniyorum , performans ve...
  5. H

Çok teşekkür ederim
  6. H

İzmir’de yaşıyorum
  7. H

Ayrıca lpg li araçları önermez misiniz , ben biraz düz bakıyorum olaya galiba acemi olduğum için yakıt tasarrufu daha iyi olur diye düşünmüştüm
  8. H

Çok teşekkür ederim aslında bahsettiğim daha doğrusu bahsedemediğim şey de bu , bu araçlara modifiye yaptığınız da trafikte polis sıkıntı çıkarıyor mu ve tüvtürk ten geçiyor mu sorun çıkarmadan , bir diğeri de bana direkt araç ilanı gösterebilir misiniz fiyat önemli değil şu aşamada sadece...
  9. H

Peki bu ruhsata işletme işleri çok mu zahmetli özellikle hurdaya yakın araba alıp baştan sona yenilediğinizde , ve bu işi yaptıktan sonra vergi mükellefi artıyor mı
  10. H

Öncelikle forumdaki yorumların % 20-30 unu okudum ve bu konuyla ilgili olasan kafam karıştı ki , bu konuda çok acemiyim ve bir kaç sorum olacak sizin gibi uzmanların bilgisine ihtiyacım var yazan yazmayan herkese şimdiden teşekkürler :) * 110 2.5 araçların ortalama yakıt tüketimi ne kadar olur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri