Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşk nedir bilir misin herkese 1988-1998 arası bi defender alıp paşa gönlüme göre düzenleyip kullanıcam dediğimde insanlar beni çok romantik ya da ergen buluyor , bu iş artık İzzet-i nefs meselesi oldu yapıcam bu işi ama çok bilgisizim, acemiyim elimden geldiğince Bilgi ediniyorum , performans ve...
Çok teşekkür ederim aslında bahsettiğim daha doğrusu bahsedemediğim şey de bu , bu araçlara modifiye yaptığınız da trafikte polis sıkıntı çıkarıyor mu ve tüvtürk ten geçiyor mu sorun çıkarmadan , bir diğeri de bana direkt araç ilanı gösterebilir misiniz fiyat önemli değil şu aşamada sadece...
Peki bu ruhsata işletme işleri çok mu zahmetli özellikle hurdaya yakın araba alıp baştan sona yenilediğinizde , ve bu işi yaptıktan sonra vergi mükellefi artıyor mı
Öncelikle forumdaki yorumların % 20-30 unu okudum ve bu konuyla ilgili olasan kafam karıştı ki , bu konuda çok acemiyim ve bir kaç sorum olacak sizin gibi uzmanların bilgisine ihtiyacım var yazan yazmayan herkese şimdiden teşekkürler :)
* 110 2.5 araçların ortalama yakıt tüketimi ne kadar olur...
araç
çok
defender
defender alırken neler dikkat etmeliyiz
defender toplama
defender toplama aşamaları
defender toplarlarken neye dikkat etmeliyiz
dizel
hidrolik direksiyon
motor toplama
motor toplama yardım