HasanKardil kullanıcısının son içeriği

1. HasanKardil

Araba Ile Avrupaya

Merhaba;biz de yeşil pasaport sahibiyiz.Sınır kapılarından sorunsuz geçiş yapabilirsiniz.Sınır kapıları yoğunluğuna yakalanmamak için Haziran ayı ortası Türkiye'den çıkış yapmanızı tavsiye ederim.Temmuz ayı Avrupa'da yaşayan Türklerin giriş ve çıkış tarihleri olacağı için çok yoğunluk...
  2. HasanKardil

Araba Ile Avrupaya

3. HasanKardil

Araba Ile Avrupaya

Teşekkür ederiz.Tüm kışı tatil rotası belirleyip,bu rota üzerinde hazırlık yapmak ve tatil gününü heyecanla bekleyerek gecirmek gerçkten cok güzel bir duygu
  4. HasanKardil

Araba Ile Avrupaya

Merhaba.Biz Booking ve Airbnb üzerinden konaklama yaptık.Malesef kamp konaklama yerleri konusunda bir bilgim yok.İyi tatiller
  5. HasanKardil

Araba Ile Avrupaya

B Teşekkür ederim.İki yaz arabamız ile seyahat yaptık.Bu konu ile ilgili blog hazırlıyorum.En kısa zamanda paylaşıcam
  6. HasanKardil

Araba Ile Avrupaya

Arabamız ile Antalya'dan başlayıp 8 ülke ve 30'dan fazla şehri kapsayan 1 ay süren tatilimizi mutlu bir şekilde tamamladık.10.000 km yaptığımız yollarda hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık.10 Haziranda Kapıkule'den çıkış yapıp Bulgaristan,Sırbistan,Macaristan,Avusturya,Almanya,Hollanda,Belçika ve...
  7. HasanKardil

Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)

Teşekkür ederim bilgileriniz için fakat ailece balkan turuna pek ısınamadık.Sanırım bu sene Macaristan,Avusturya,Çekoslovakya,Almanya ve oradan Hollanda'ya geçicez.Bildiğimiz yollar sadece Prag tarafına ilk gitmiş olacağız.Kapıkuleden çıkıp Badapeşte ve Viyana'da ikişer gün konaklayıp Pragtan...
  8. HasanKardil

Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

Güzel bir rota.Budapeşte'de görülecek güzel yerler var.Burada nerede kalcaksınız bilmiyorum biz Canada Otel de kalmıştık.Kahvaltı dahil 3 kişi 260 TL ödemiştik.Mart ayında almıştım Buuking üzerinden.Haziran 29'da kaldık bir gece.Büyük otoparkı olduğu için tercih etmiştik.Merkez yakın biz...
  9. HasanKardil

Merhaba bu yaz biz de Balkan turu düşünüyoruz aracımızla.Geçen yaz yaptığımız Avrupa turundan sonra Balkan ülkelerine gitmeye karar verdik.Almanya ve Hollanda'da gecen yaz daha çok zaman geçirmiştik.Yollarda giderken ve gelirken hiçbir sorunla karşılaşmadık.Bu sene rotayı Kapıkuleden çıkış...
  10. HasanKardil

araba ile avrupa turu planlama

Merhaba tatilinizi gerçekleştirdizin mi?İtalya ve Fransa'da otoban ücreti olarak ne kadar ödeme yaptınız?
  11. HasanKardil

Konaklamaları Booking üzerinden Mart ayında yaptım.Almanyadaki konaklamalarım akrabalarımda yaptım Hollanda'da ise orda yaşayan arkadaşımın aracılığı ile bir tatil köyünde kaldık.Yalnız yemek konusu avrupada sıkıntılı.Apart otel ayarlayıp yemek olayını otelde halletmek faydalı.Yemek kültürü...
  12. HasanKardil

Arabayla Avrupa Turu Güzergah Tavsiyesi

Merhaba gezinizi yaptınız umarım.Ben ve ailem Temmuz ayında arabamız ile Hollanda ve Danimarka'yı kapsayan 1 aylık bir gezi yqptık.Seneye bizde İtalya'yı komple araba ile gezmeyi düşünüyoruz.İtalya yol ücretlerinin çok yüksek olduğunu öğrendik.Ama uçakla gitsek her yeri istedigimiz gibi gezip...
  13. HasanKardil

Araba Ile Paris'e Gideceğiz. Çocuksuz Aile Yoldaş Arıyorum

Merhaba,Paris turunuzu gerçekleştirdinizmi?Biz Hollanda ve Danimarka'ya kadar gittik Fransa'yı sonraya erteledik.Otoban ücretlerinin cok pahalı ve yolların çok karışık olduğunu söylediler ama net bilgilere ulaşamadık.Türkiye çıkıştan itibaren yol güzergahı ve ücretleri hakkinda bilgi verirseniz...
  14. HasanKardil

Merhaba.Ben ve ailem 27 Haziran çıkış 24 Temmuz giriş arabamızla 10 ülkeyi kapsayan turumuzu cok rahat bir şekilde tamamladık.Kapıkuleden çıkarak Bulgaristan,Belgrad konaklama,Budapeşte konaklama,Bratislava konaklama ve Viyana'dan sonra Münihte bir hafta kaldıltan sonra Hollanda'ya gittik.Bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri