heisenberg kullanıcısının son içeriği

1. H

Cadir Tercihi

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Husky bizam ile husky bird arasinda kaldim. Biri digerinden 40 daha fazla bir ene sahip ve 3 kisilik. Fiyat olarak 20tl fazla sadece. Ben 3 kisiligi almak istiyorum tum esyalarimi iceri koyarim diye. Genelde tek kullanicam ama arkadasla da kullanabilirim...
  2. H

Ağrı'ya Doğru

Selamlar. Yılbaşını Ağrı'da geçirmek gibi bir fikrim var. Seyahat arkadaşı arıyorum. 30 aralik carsamba yola cikmak ve cumartesi de donus yoluna koyulmak istiyorum. Dogu ekspresi ile gitmeyi planliyorum. Manzara ve doga fotografcisiyim. Ilgilenen olursa konusalim.
  3. H

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır Teşekkürler hocam cevabınız için, tamamdır dikkate alıcam dediklerinizi, iyi günler..
  4. H

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır Teşekkürler bilgi için, başka sitelerde ölçülerine de baktım ölçüleri güzel bizon 4'ün ama haklısınız üşüme konusunda, bunu da düşünücem tekrardan gerçi tek başıma da nadir çıkarım o da soğuk havada olmaz gibi, neyse teşekkürler tekrardan..
  5. H

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır Klasik, büyük olsun seneye de giyersin mantığı benimki, almışken 4 kişilik olsun diyorum :) Haklısınız kafa dinlemek için kalabalık olmamalı :)
  6. H

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır Teşekkür ederim, sanırım alırsam ondan alacağım, yağmur dayanımı 6000mm diyor, iyidir heralde..
  7. H

Husky Çadır

Ynt: Husky Çadır Benim dediğim modelle ilgili bilgi yok orada :(
  8. H

Husky Çadır

Arkadaşlar merhabalar, Şöyle bir çadır var husky nin, nasıldır iyi midir, acil öğrenmem lazım, yardımcı olursanız sevinirim http://www.evidea.com/husky-bizon-cadir-yesil-4-kisilik-BRK182/p/310680?gclid=CL6Eqe3Q58ACFVDKtAodKygAXw
  9. H

Çadır Alacağım

Selamlar herkese. Dediğim gibi çadır alacağım, ne önerirsiniz max. 200tl olarak bi bütçe ayırdım, 3 mevsimlik ve 3 kişi kalabileceğim bir çadır. Benim bulabildiklerim şunlar ne dersiniz http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=19102&Productid=outbahe9205...
  10. H

Datça'da Kamp Yapanlar !

Ynt: Datça'da Kamp Yapanlar ! Ben de aynen böyle bir kamp düşünüyorum, Eskişehir'den araçla İzmir'den ya da daha aşağılardan başlamayı düşünüyorum, Antalya taraflarına kadar olabilir, tabi yakıt parasını paylaşacak insan evladı bulabilirsem :)
  11. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar herkese. Ben Eskişehir'den Serhat, kimyagerim, yaş 27. Efendim ben bir doğa aşığıyım; tabiat ananın her halini seviyorum. Kamp yapmaya, gezmeye dolaşmaya, yeni yerler keşfetmeye bayılırım. Ayrıca doğa ve manzara fotoğrafçılığı ile uğraşıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri