Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Vitara 2.5 V6 1998 hakkında neler söyleyebilirsiniz
benim arabada kanisterin altından çıkan hortumu alttaki fotağraftaki enjötörlerin ordaki yere takmışlar , tank yazısının olduğu hortumun ucuna bir parça takılı devamında aşağıya doğru gidiyor (zannımca depoya), purge yazısının...
Ynt: Grand Vitara'daki Bu Parça Ne İşe Yarar
evet aynen öyle alarmın hoparlörü bende birzamanlar uğraşmıştım kablo bağlantısını yapınca ötmeye başlamıştı
teşekkürler oğuz bey bu hortumun girdiği biyer yokmu yoksa böyle dahamı havalı olur)) :) desenize bizim araba yakında çalışmayacak :-[
selam 99 model 2.5 v6 var yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bende çok memnunum orjinal hali ile bu karda kışta daha hiç bırakmadı beni yolda arazide traktörlerin çıkamadığı yere çıtığım oldu yakıtı uzun yolda normal ama arazide 4*4...
zincirden abartı bi ses gelmiyor ama baskı balata işine girmişken oda değişsin diye düşünüyorum yormlardan okuduğum dediğiniz gibi ama tavsiyeler eşliğinde bir ustaya güvenecez sivasta
aracınızla ilgili yaptıklarınızı görünce kolları sıvamak geliyor insanıniçinden ,99 model manuel 2.5 v6 gv var bende baskı balata zincir değişimi ne kadar tutar acaba tavsiye edeceğiniz marka varmı?