Hellmarch kullanıcısının son içeriği

1. Hellmarch

Arazide Çekme Karavan Sorunsalı

Merhaba, Asilvan' dan karavan alan-yaptıran bildiğiniz biri var mı? Kaç senelik firma?
  2. Hellmarch

Merhaba, Araca çekme belgesi alırsanız, ruhsat ve plaka gitmez diye biliyorum, çünkü aracı istediğiniz zaman yine trafiğe çıkcak şekilde kaydettirebilirsiniz. Aracınıza çekme belgesini aldığınız andan itibaren muayene zorunluluğu ve vergisi olmayacak. Tır dorsesindeki asıl problem şu; ruhsatta...
  3. Hellmarch

Evet, arazi tarımsal sit alanı, bu yüzden yerleşik ev veya konteyner yapmam mümkün değil. Kapalı alanı maksimum kullanmak amacıyla çekme karavan düşünüyorum. Çünkü sene boyunca sürekli yaşanacak bir yer olacak. Bu yüden, 2 adet 10m boyunda ve 2.50m eninde olan karavan olabilir. Kapalı kasa...
  4. Hellmarch

Ürün gamındaki maksimum karavan büyüklüğü 8x2,55m olan bir satıcı bir tutanak paylaştı benimle. Römork üzerine oturtulmuş 3,6x8,6m olan konteyneri şu cümleyi kullanarak mühürlemişler; "İlçemiz sınırları içerinde 21.02.19 tarihinde gelmiş ve geri gönderilmiş olan 3,60x8,60 ebatlarındaki prefabrik...
  5. Hellmarch

Merhaba, Benim karavan ile ilişkim sizinkinden biraz farklı :) Şöyle ki, ben imar izni olmayan arsama sürekli yaşayabileceğim bir barınak yapmak istiyorum. İmar izni olmadığı için haliyle, büyüklüğü ne olursa olsun betonarme, prefabrik, ahşap vb. barınak yapmam mümkün değil. Bu konuyu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri